Мастерон tablets MultiPharm

75.00 лв.

Мастерон на таблетки /хапчета/ от MultiPharm. Оралният мастерон е също толкова ефективен както инжекционният, но е малко по-токсичен за черния дроб заради добавената метилова група в него.

Опаковка: 100 таблетки (10мг/1таб)

Категории: ,

Описание

masteron Анаболните стероиди се свързват със специфични рецептори, присъстващи особено в репродуктивната тъкан, мускулите и мазнините. Анаболните стероиди намаляват отделянето на азот от разграждането на тъканите при мъжете с недостиг на андроген. Те също са отговорни за нормалната мъжка сексуална диференциация. Съотношението на анаболните ефекти към андрогенните (вирилизиращи) ефекти може да се различава сред членовете на класа, но на практика всички агенти притежават до известна степен и двете свойства.

Мастерон е силно андрогенен, но не се преобразува в естроген, има висoко анаболно действие, което го прави прекрасен препарат в предсъстезателна подготовка. Ако нивото на мазнини е ниско, мастерон спомага за максимално изчистване и релеф. С мастерон мускулите стават плътни и дефинирани, а вените прозират.