Промоция!

Станозолол – Balco

53.00 лв. 44.50 лв.

Станзолол е лекарство, което е под медицински контрол от страна на атлети и спортисти в допинг изследванията, поради анаболните си свойства комбинирани с едновременно намаляване на телесна мазнина и изграждане на мускулна маса, сила и издържливост. Продукта не ароматизира и има изключително занижени андрогенни ефекти.

Производител: Balco Labs
Съдържание: 100 талбетки по 10 мг

Категория:

Описание

Станозололът, често продаван под името Винстрол (таблетки) или Винстрол Депо (ампули), е синтетичен анаболен стероид производен на дихидротестостерон. Разработен е от Winthrop Laboratories (Sterling Drug) през 1962 г. и е одобрен за ползване от хора от Федералната Агенция по Храните и Лекарствата на САЩ.

За разлика от повечето инжекционни стероиди, станзололът не е естерифициран и бива продаван разтворен във вода, или в таблетна форма. При орален прием той е силно ефективен, тъй като C17 α-алкилиране позволява на хормона да оцелее след първото преминаване през чернодробния метаболизъм. Поради тази причина, станзолол се продава и в таблетна форма.

Станзолол се ползва при животни и хора за лечение на различни състояния. При хората, той успешно е лекувал анемия и наследствен ангиоедем. Ветеринарите го предписват за подобряване растежа на мускули, производство на червени кръвни телца, повишаване на плътността на костите и да стимулира апетита при изтощени и отслабнали животни.

Станзололът е един от анаболните стероиди често използван за повишване на постиженията от спортисти. Той е забранен за употреба в спортни състезания, под покровителството на Националната Федерация по Атлетика (IAAF) и много други спортни организации. Също така, станзолол се ползва при гонки с коне.

Често е използван от атлетите и бодибилдърите за загуба на телесни мазнини комбинирана със запазване на чистата мускулна маса. Често се използва в цикли за релеф, макар и да не е доказано красноречиво да има специални свойства за горене на мазнини.