Anapolon (Анаполин) MultiPharm

90.00 лв.

Анаполон е с активната съставка Оксиметолон. анаполон на MultiPharm е един от най-силните анаболно андрогенни стероиди с които покачването на мускулна маса и сила е много голямо.

Опаковка-100таб./25мг.

Категории: ,

Описание

Анаполон трябва да се използва от напреднали атлети, достигнали някакво развитие или тези които вече имат няколко стероидни цикъла зад гърба си. Анаполон не се препоръчва и за възрастни културисти или атлети, тъй като те са по-чувствителни към страничните ефекти на стероидите, и вероятността от увреждания на черния дроб или вероятността за рак на простатата се увеличава.

Анаполон /Anapolon/ има 320% по-силно анаболно действие от тестостерона, и е 45% по-високо андрогенен от него. За разликата от повечето анаболи, оксиметолон не потиска толкова силно собственото производство на тестостерон. Въпреки че Анаполон не ароматизира в естроген, той задържа значително количество вода, което не е толкова лошо, защото така анаполона смазва ставите, и спортисти със ставни болки успяват да тренират безболезнено.

Оксиметолон има способността да увеличава броя на червените кръвни телца, като така мускулите успяват да поемат повече кислород, което води до повишена издръжливост и позволява високо интензивна тренировка. Анаполон дава предимно количество и обем, а не качество.

Анаполон бързо насища рецепторите, и качването на маса скоро след приема му рязко спада и тогава или трябва да се увеличи дозата, или да се използва в комбинация с друг анаболен стероид.

Странични ефекти:

С приема на Anapolon / Анаполон, странични ефекти може да възникнат като:
Мъже в предпубертетна възраст: – симптоми на вирилизация, идиопатична хиперпигментация на кожата, задържане или спиране на растежа.
Мъже в пубертетна възраст: – дразнене на пикочния мехур, приапизъм.
Мъже в напреднала възраст: – хипертрофия и/или рак на простатата.
Общи: нарушена чернодробна функция, промени в кръвната картина.