Промоция!

Anavar-Oxandrolone Анавар

110.00 лв. 95.00 лв.

Oxandrolone Анавар- 100 таб. по 10 mg

Таблетките ANAVAR са показани като допълнителна терапия за увеличаване на теглото след загуба на тегло след екстензивна хирургия, хронични инфекции или тежка травма, а при някои пациенти, които без определени патофизиологични причини не успяват да получат или поддържат нормално тегло, да компенсират протеиновия катаболизъм, Продължително прилагане на кортикостероиди и облекчаване на костната болка, често придружаваща остеопороза.

Категории: ,

Описание

Дозировка и приложение
Терапията с анаболни стероиди е допълнителна и не замества конвенционалната терапия Продължителността на терапията с ANAVAR таблетки ще зависи от отговора на пациента и от възможния появата на нежелани реакции. Терапията трябва да бъде прекъсната.
Възрастни
Отговорът на индивидите на анаболните стероиди варира. Дозата за възрастни е 2,5 mg до 20 mg дневно при 2 до 4 разделени дози. Желаната реакция може да бъде постигната с по-малко от 2,5 mg или много брадва 20 mg дневно. Курс на лечение от 2 до 4 седмици обикновено е достатъчен. Неговата може да се повтаря периодично, както е посочено.
деца
За деца общата дневна доза на таблетки Оксандролон е под 0,1 mg на килограм телесно тегло или 0,045 mg на килограм телесно тегло. Това може да се повтори периодично, както е посочено
Гериатрична употреба
Препоръчителната доза за истински пациенти е 5 mg два пъти дневно.