Boldenone (Болденон) MultiPharm

69.00 лв.

Boldenone Undecylenate се счита за дългодействащ анаболен, с ефект, който продължава до 8 седмици. Той има много дълъг полуживот и може да се появи на стероиден тест до 1.5 години поради дългия ундецинат; Естер, прикрепен към родителския стероид. Трейс амо. От лекарството може лесно да се открие в продължение на месеци след преустановяване на употребата.

Опаковка: 10 амп. (200мг./1мл.)

Категории: ,

Описание

Дозировка и приложение
Boldenone Undecylenate инжекции трябва да се прилагат само интрамускулно. За да се поддържат стабилни кръвни нива, BOLDENONE трябва да се инжектира поне веднъж седмично. Най-често се използва в дозировка от 400-600 mg седмично за мъже, 50-250 mg на седмица за жени.

Boldenon се използва ефективно както в цикъл за натрупване на мускулна маса, така и в период на изчистване и релеф на мускулите, поради добре балансираните ефекти. При него не се забелязват странични ефекти свързани с естрогена, като например задържане на вода или гинекомастия. Съединението може да прояви слаба ароматизация само във високи дози (над 1000мг седмично) и продължителна употреба (над 16 седмици).

Boldenon силно повишава протеиновия синтез, азотния баланс и броя на червените кръвни телца. Това означава, че хранителните вещества се транспортират и усвояват в тялото много по-ефективно. Поради това, Болденон е подходящ при намален калориен прием, като например, в пред състезателната подготовка на културистите. Увеличаването на червените кръвни телца силно подобрява снабдяването с кислород на мускулите, като по този начин спортистите и атлетите придобиват много по-голяма издръжливост и способност да издържат на кардио тренировки за много по-дълъг период от време.