Danabol (Метандиенон) MultiPharm

39.00 лв.

Danabol на MultiPharm е качествен Метандиенон (метан). Анаболен стероид с добро действие и ефект за покачване на мускулната маса и силата с ниска цена.

Опаковка: 100 таб. (10мг./1таб.)

Категории: ,

Описание

Метандростенолона, чрез метаболитните му ефекти, стимулира нервната, психическата и физическата активност на пациента. Следователно, той трябва да се използва с повишено внимание при наличие на сърдечно-съдови и бъбречни заболявания, особено при възрастните мъже. Продължителното прилагане или прекомерната дозировка може да предизвика инхибиране на функцията на тестисите. В резултат на това може да се развие олигоспермия и може да има намаляване на обема на еякулацията. Анафилактоидни реакции, въпреки че са редки, могат да се появят и лечението трябва да бъде лесно достъпно. Реакции на свръхчувствителност, обрив на инклузина и дерматит, се появяват.

Ефект и действие:

danabol/Метандиенон/ е високо анаболен и силно андрогенен стероид. Приема му дава голям приръст на мускулна маса и сила. Повишава апетита, протеиновия синтез и увеличава червените кръвни телца. Метана danabol има свойството да ароматизира в известна степен. Поради това, че част от него се преобразува в естроген се увеличава и задържането на вода в тъканите. Повишения естроген в умерени граници не е лош, напротив, вследствие на този естроген и повишените нива на тестостерон се развива голяма мускулна маса и сила. Но когато се прекали с дневната доза, нивата на естроген също се повишават до степени които могат да доведат до странични ефекти.

Прием и дозировка:

Оптималния прием на метандиенон е 30-50мг. на ден, разделен на два приема.
Поради бързото насищане на стероидните рецептори при употреба на Метан, приема му е безсмислен за повече от 5-6 седмици.
При дози над 50мг. на ден, ароматизацията на danabol се увеличава и е препоръчително да имате под ръка един блистер Провирон.