Deca Durabolin (Дека Дураболин) MultiPharm

69.00 лв.

Deca Durabolin на MultiPharm съдържа Нандролон фенилпропионат. Това е бързо действаща форма на Дека дураболин. нандрорапид има бърз ефект и действа за няколко дни.

Опаковка: 10 ампули по 1мл (200мг/1мл)

Категории: ,

Описание

DECA DURABOLIN е химически свързан с тестостерона и показва засилена анаболна и намалена андрогенна активност. При хората нандролон деканоат инжекцията показва положително влияние върху калциевия метаболизъм и увеличаване на костната маса при остеопороза. Андрогенните ефекти (например вирилизация) са сравнително необичайни при препоръчваните дози. Нандролонът не съдържа С17 алфа-ацил групата, която е свързана с появата на чернодробна дисфункция и холестаза.

Дълги години в медицината това вещество бе изписвано като медикамент за лечение на рак на гърдата, остеопороза, язва, тежки изгаряния и загуба на тегло, в следствие на продължително боледуване и др.

В културизма дека дураболин  е един от най-безопасните нетоксични анаболни стероиди, който повишават силата и чистата мускулна маса без да дава сериозни естрогенни и андрогенни странични ефекти.

Време на засичане в тялото:

Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят че дека дураболин  може да бъде открит и засечен в тялото до 12 месеца след последната инжекция.

Ароматизация:

Дека дураболин може да ароматизира в по-високи дози.