Halotestin (Флуозиместерон) MultiPharm

89.00 лв.

Структурно Флуоксиместеронът е производно на тестостерон, което се различава от нашата основна андроген чрез три структурни изменения (по-специално 17алфа-метил, 11бета-хидрокси и 9-флуорогрупи). Резултатът е мощен орален стероид, който проявява изключително силни андрогенни свойства. Това има много общо с факта, че то е получено от тестостерон и като такова има важни прилики с този хормон. Най-важното е, като тестостерон, че флуоксиместеронът е добър субстрат за ензима 5-алфа редуктаза.

Опаковка:100 таб.(10мг./1таб.)

Категории: ,

Описание

Halotest / Халотестин е бързо действащ орален Анаболен Стероид, който се използва масово в бойните спортове, силовите дисциплини и културизма, който дава брутален прираст на сила и агресия, което е търсен ефект.

Дозировка и приложение
С цел повишаване на ефективността, дозите на фуоксиместерон могат да варират от 10-40 mg дневно, 10 mg на ден ще доведе до забележими резултати, но повечето ще намерят 20 mg на ден, за да бъде по-полезна доза, която може да се контролира при правилна употреба от здрав възрастен мъж. Ако такава доза се понася добре и повече се поиска по-късно, може да се опитат 40 mg на ден. Въпреки това, такава доза значително ще увеличи вероятността от негативни ефекти и може да бъде преувеличена за някои мъже. Независимо от дозата, всичко, което може да се препоръча, е 2-4 седмици употреба. Освен това, независимо от дозата, повечето орални анаболни стероиди Halo трябва да се приемат на празен стомах.