Промоция!

Masteron-Мастерон Дростанолон пропионат – 100 mg / ml

90.00 лв. 80.00 лв.

Дростанолонът се инжектира в тялото като естер (свързан или с пропионат или енантат). Ензимите отделят естера от молекулата – което отнема различно време в зависимост от това, кой естер е използван. Този процес причинява постепенно освобождаване и удължен полуживот на стероида. Дростанолон-пропионатът има продължителност на живот 112,5 дни.

Дростанолон пропионат – 100 mg / ml
Маслена основа

Категории: ,

Описание

Masteron е търговско име на инжекционния анаболен стероид Мастерон с активно вещество Дростанолон пропионат. Формата на препарата е бърза, което обуславя и неговото действие. Мастерон е един от ‘екзотичните’ анаболи. Ефекта и действието на Мастерона са сходни с тези на Винстрол, но с тази разлика че мастерон не изсушава толкова ставите. За да оцените свойствата на мастерона, трябва да сте с нисък процент подкожни мазнини. Тогава той показва силата си да изкарва вените, втвърдява мускулите и ги прави пълни и плътни. Това е причината инжекционният мастерон да се вкарва в последната фаза от цикъла за релеф, преди състезания по фитне или бодибилдинг.

Прием и дозировка:

Оптимална и ефективна доза Мастерон е от порядъка на 200 до 400мг на седмица. Мастерона е с бърз естер – пропионат и трябва да се инжектира през 1 – 2 дни. Цикъл с мастерон не бива да надвишава 10-12 седмици. При жените обичайната дозировка е 50мг седмично за не повече от 6 седмици. Подобен прием и дозировки ще доведат до голямо повишаване на силата и добро покачване на чистата мускулна маса. Мастерон потиска естественото производство на тестостерон, и след спирането му трябва да се направи след стероидна терапия с Прегнил и Кломид.