Parabolan (Параболан Тренболон) MultiPharm

89.00 лв.

Parabolan на MultiPharm е добър и качествен Параболан / Тренболон с добра цена, който действа ефективно за натрупване на чиста мускулна маса и повишаване на силата.

Категории: ,

Описание

Parabolan е анаболен стероид, притежаващ афинитет на свързване към андрогенния рецептор. Когато се прилага чрез интрамускулно инжектиране, метаболизира се и повишава поемането на азот от мускулите, което води до повишаване на скоростта на протеиновия синтез. Тренболонът е високо ефективен анаболен стероид, стимулиращ протеиновия синтез, както и създаване на положителен азотен баланс. Той е стимулант на апетита и подобрява конверсията на протеините.

Дозировка и приложение
Нормалната доза може да варира от 76 mg / седмично IF до 229,5 mg / седмично. Поради краткия метаболитен полуживот на параболи може да се приема два пъти или три пъти седмично.
Ефективна доза (мъже): 76mg -229.5mgs / седмица
Ефективна доза (жени): Не е установена. Активен живот: 5-7

Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят че (Тренболон хексахидробензилкарбонат)може да бъде открит и засечен в тялото до 5 седмици след последната инжекция.

Ароматизация: Слаба. Parabolan не ароматизира веднага. Това може да стане при много високи дози или продължителна употреба.
Водна задръжка: Няма.