Parabolan (Trenbolone) MultiPharm

95.00 лв.

Тренболон / параболан на теблетки (орлна форма) от MultiPharm. Тренболон ацетат качва чисто мускулна маса и увеличава силата, дава голяма мускулна твърдост и релеф, намалява мазнините.

Опаковка: 100 таблетки (25мг/1таб),

Категории: ,

Описание

Тренболон  на таблетки, за тези които не харесват инжекциите. Таблетна форма на силно анаболният стероид Trenbolone. Оралната форма на Тренболона е много ефективна за покачване на чиста мускулна маса и сила, но е с висока токсичност за черния дроб.

Време на засичане в тялото:

Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят че оралната форма на тренболон може да бъде открита и засечена в тялото до 4-5 седмици след последния прием

Ароматизация:
Не ароматизира в нормални дози.

Водна задръжка:

Не задържа вода

Ефект и действие:

Тренболон ацетат е изключително анаболен и андрогенен стероид. Тренболона на таблетки увеличава значително силата и чистата мускулна маса. Понеже не задържа вода, той не е като повечето стероиди за покачване на маса. Прираста на мускулна маса няма да е като с Метан, ще бъде по-малко, но много по-качествена.

Приложение:

Trenbolone се използва от любители и професионални културисти за да увеличат силата и значително да покачат мускулните размери за много кратък период от време. Използва се успешно, както за релеф преди състезания, така и за трупане на мускулна маса.