Primobol (Примоболан таблетки) MultiPharm

90.00 лв.

Примоболан на таблетки от MultiPharm. Оралната форма на анаболният стероид Primobolan (Methenolone Acetate) е подобен по действие и ефект на инжекционната. Метенолон ацетат е много мек, не ароматизира и не е токсичен за черния дроб.

Опаковка: 100 таблетки (25мг/1таб)

Категории: ,

Описание

Primobolan Methenolone на MultiPharm е орална форма на Primobolan с активно вещество Метенолон ацетат. Примоболан на таблетки има подобно действие и ефект като инжекционната версия, но е предназначена за тези които не обичат да се инжектират. Примоболана на хапчета е мек анаболен стероид, с много малка андрогенна активност, но достатъчно добро анаболно действие за изграждане на добра и чиста мускулна маса. Липсата 17-алфа алкилиране при метенолон ацетат прави преминаването на примоболана лесно през черния дроб и затова може да са нужни по-високи дози при някои индивиди.

Време на засичане в тялото:

Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят че оралния примоболан може да бъде открит и засечен в тялото до 5 седмици след последния прием.

Ароматизация:

Примоболан не ароматизира, не се превръща в естроген и не причинява гинекомастия.

Водна задръжка:

Няма задържане на вода в тъканите.

Ефект и действие:

Примоболана на таблетки има добри анаболни и много слаби андрогенни свойства, което го прави предпочитан както от мъжете така и от жени. Резултатите от приема на Примоболан се изразяват в повишаване на чистата мускулна маса и силата, мускулите стават плътни и твърди. Придобитата мускулатура е чиста и качествена, която се запазва дълго време след края на цикъла. Примоболан е стероид който работи много добре при ниско въглехидратни диети, той е един от малкото препарати, които осигуряват покачване на чистата мускулна маса дори при намален калориен прием.