Промоция!

Stromba Stanozolol Tablets 10mg

53.00 лв. 45.00 лв.

Станозолол – 100 таб.по10 мг.

Анаболните стероиди са синтетични производни на тестостерона. Някои клинични ефекти и нежелани реакции показват андрогенните свойства на този клас лекарства. Не е постигната пълна дисоциация на анаболни и анаргенни ефекти. Действията на анаболните стероиди следователно са сходни с тези на мъжките полови хормони с възможността да причинят сериозни нарушения на растежа и сексуалното развитие, ако се дават на малки деца. Те потискат гонадотропните функции на хипофизата и могат да окажат директен ефект върху тестисите. Установено е, че станозололът (анаболни стероиди) увеличава липопротеините с ниска плътност и намалява липопротеините с висока плътност. Тези промени не са свързани с повишаване на общия холестерол или нивата на триглицеридите и се връщат към нормалното при преустановяване на лечението.

Категория:

Описание

Дозировка и приложение
Наследствен ангиоедем. Дозировката за продължително лечение на наследствен ангиоедем със STROMBA трябва да се индивидуализира въз основа на клиничния отговор на пациента. Препоръчва се пациентът да започне с 10 mg / ден. След като се постигне благоприятна първоначална реакция по отношение на предотвратяването на епизоди на едематозни атаки, подходящата продължителна доза трябва да се определи чрез намаляване на дозата на интервали от един до три месеца до поддържаща доза от 10 mg на ден до 50 mgна ден. Някои пациенти могат успешно да се лекуват с 10 mg алтернативен дневен график. По време на фазата на коригиране на дозата е показано внимателно проследяване на отговора на пациента, особено ако пациентът има анамнеза за засягане на дихателните пътища.
Профилактичната доза STROMBA, която трябва да се използва преди екстракция на зъбите или други травматични или стресови ситуации, не е установена и може да бъде значително по-голяма.