Boldenon Boldabol 200 – 10 мл х 200mgml

50.00 лв.

Този стероид е анаболен и има слаби андрогенни и естрогенни ефекти 1,4-androstadiene-3-one-17β-ol, познат още като undecylenate ester. Болденон е уникален препарат, който притежава изключителни характеристики, както никой друг стероид. Boldenone по структура не се отличава от тестостерона, само в двойната си връзка в първата и четвъртата позиция. Изключителния стероид Boldenon притежава собствена формула наречена дехидро болденон и е седем пъти по-силно анаболен от тестостерона.

Категория: British dragon. Етикети: Болденон Boldenone, Инжекционни стероиди.

Категории: ,

Описание

Този висок анаболен ефект се основава от това, че хормона осъществява напълно самостоятелна връзка с андрогенните рецептори. Този анаболен стероид увеличава значително нарастването на мускулната маса. Това се дължи, чрез създаване на положителен азотен баланс и многократно засилване на белтъчния синтез, придружено с много голям апетит. При болденон не се наблюдават странични ефекти, като генекомастия. Този препарат стимулира секрецията на растежния хормон и довежда до сериозен прираст на мускулна маса.

Boldenona притежава умерена естрогенна активност, която довежда до увеличени нива на Еритропротеин, това е така известния хормон ЕРО, който стимулира червените кръвни телца. Тези червени кръвни телца, така наречени еритроцити, пренасят кислород до всички клетки и тъкани в организма. Както знаем кислорода допринася за постигане на спортни постижения.

Boldenone е един от най-добрите и качествени стероиди на пазара. Комбинацията му с Winstrol или Primabolan е перфектна за чиста и качествена мускулна маса, придружена с релеф и изкарване на вените. А за много голяма маса се препоръчва комбинация на Boldenone с Anadrol (Anapolon 50) и Testosterone, за да получите уникални и плашещи самите вас резултати. Единствения проблем на Boldenon е да се справите с апетита си.