Промоция!

Жълта Дека Дураболин

6.00 лв. 5.00 лв.

Често употребяван анаболен стероид както от любители, така и от напреднали атлети. Препаратът се среща с много търговски имена, широко разпространен. Можете да го срещнете под имената Дека, Дека-дураболин, Декабол, Ретаболил, Норма Дека (синя), Дурабол, Нандролон деканоат и др.

Категории: ,

Описание

Произведен е за първи път през 1959 година от Organon. Активната му съставка е нандролон деканоат. Първоначалното му предлагане е в ампули от 2 мл със съдържание на 100 мг от генеричната съставка. Днес най-широко предлагане има 1 мл. шишенце/флакон с активна субстанция 200 мг, а все по-често се появява и в 10 мл (такъв продукт в SH | Sportnihrani.com е Decaplex 300 на фирма Axiolabs).
Днес на пазара има над 20 вида лекарства, който съдържат тази съставка. Повечето от тях не съдържат истинското количество нандролон деканоат, описано на етикета. Купувайки стероиди, трябва да бъдете сигурен в източника, от който поръчвате, защото има голяма вероятност да попаднете на неистински фабрикат.
В началото на производството за Deca-Durabolin се e говорело, че олимпийските комитети и националните спортни организации спонсорират разработването на препарата, но тези твърдения се оказват слухове.
Deca-Durabolin се комбинира с почти всички останали анаболни стероиди. Най-често характерен цикъл се прави с Метандростенолон, Тестостерон енантат и Болденон. Дека, метан и тестостерон е класическа система за повишаване на мускулна маса и сила, която действа през годините назад във времето безотказно!