Промоция!

Новата-Камагра гел ( Kamagra Oral Jelly ) Sildenafil

49.00 лв. 40.00 лв.

Kamagra gel съдържа Силденафил. Сексуалният стимулатор работи успешно при затруднена ерекция и проблеми с либидото. Сполучлива добавка за хора, които желаят повече удоволствие в секса и подобряване на самочувствието си.

Описание

Kamagra Oral Jelly е мощно и изключително популярно лекарство за еректилна дисфункция. Той е бил на пазара от повече от 10 години и по това време той се е превърнал в едно от най-продаваните ЕД лечения. Той е опакован като 7 салати с плодов аромат. Препоръчителната доза е едно саше в 24-часов период. Това изключително мощно средство се абсорбира бързо в организма и в рамките на 30 минути трябва да се получи твърда ерекция, която ще продължи. Желето остава активно в тялото ви за 4 до 6 часа и в това време ще имате едновременно мощна ерекция и издръжливост, за да задоволите и най-взискателните любители.

Камагра или KAMAGRA Oral Jelly /ГЕЛ/ желе е най-добрият секс стимулант на най-ниската и достъпна цена. Продуктът е във вид на желе. Напълно безопасен и клинично тестван в лабораторни условия продукт. KAMAGRA Oral Jelly NEW /КАМАГРА ГЕЛ/ желе е последната и съвсем нова, подобрена версия на класическите желета, използваща много по-потентния течен силденафил, по-бърз за усвояване и много по-мощен, той я прави най-добрия секс стимулант на най-ниската и достъпна цена. Тук получавате по-луксозна опаковка, гелчетата са запечатани в специални твърди опаковки, които гарантират по-добро запазване на всички качества на продукта. KAMAGRA Oral Jelly действа ефективно и дава възможност за мощна ерекция около 4-6 часа. Повишава сексуалната ви мощ многократно и спомага за много по-здрава и твърда продължителна eрекция. Значително повишава издръжливостта по време на полов акт. Приема се орално около 30 мин. преди секс, не е хормон или афродизиак. След като веднъж е готов за действие на вашия твърд пенис не му остава нищо друго, освен да си свърши добре работата и да остави спокойно лежаща в леглото една напълно задоволена жена и то всеки път. Това е продуктът, който може да спаси положение, което досега сте смятали за неспасяемо и да ви направи герой в очите на вашата партньорка. С него ще е възможно вече не само да повторите веднага, но да изпитате удоволствие и за трети път.