Промоция!

ХОРМОН НА РАСТЕЖА HYGETROPIN 200 IU (HGH)

740.00 лв. 620.00 лв.

Hygetropin повишава мускулната маса и намалява мазнинините. Подобрява имумната система. Изпозлва се също така и за забавяне на стареенето.
Понеже тялото ни произвежда най-високо ниво естествен растежен хормон 2 часа след заспиване, за това е най-добре да се инжектира половината на Hygetropin след сън, а другата половина след тренировка, за да се възползваме максимално от този хормон.

Производител: Exact Pharma, China
Опаковка: 200 IU (25 ампули x 8 единици)
Фармацевтично наименование: HGH (Human Growth Hormon)

Категория:

Описание

Обща информация за Хигитропин/Соматропин:
Хигетропин е търговското наименование на синтетично създаден човешки растежен хормон Соматропин (HGH). Хигетропинът е произведен чрез рекомбинирана DNA технология и е идентичен с естествено произвеждания в човешкото тяло растежен хормон. Съдържа 191 важни за човешкия организъм аминокиселини и представлява полипептиден протеин. В последните години нарасна популярността на растежния хормон като средство за терапия на причинени от възрастта (дегенеративни) процеси. В този смисъл се приема от много хора като ключ към забавяне на остаряването (anti-aging). При човека се произвежда от хипофизата и се освобождава, когато получи съответните сигнали за това като например по време на тренировка, сън, стрес, ниско ниво на захарта в кръвта (хипогликемия).
Действие: При възрастните хора човешкият растежен хормон заздравява костите, стимулира увеличаването на мускулна маса, контролира обмяната на мазнините и предпазва кръвоносните съдове от атеросклероза. Важно е да се знае, че освободеният растежен хормон сам по себе си няма директно действие, а стимулира черния дроб да произведе и освободи инсулиноподобен растежен фактор.
Важно: Във връзка с използването му от културисти и спортисти ефектите на растежния хормон са два. Първо се доказа, че последователната употреба на Хигитропин може да подпомогне изгарянето на излишните мазнини в организма. Отчасти този ефект се свързва с повишената способност на организма да гори мазнини и свързва клетки за сметка на въглехидратното горене. Тази загуба на мазнини се дължи на способността на растежния хормон да влияе стимулиращо на триглецирид-хидролизата.
Много потребители се интересуват от способността на растежния хормон да въздейства за бързото зарастване на рани, да подпомага по-бързото отшумяване на травми и да противодейства на появата на нови. Има данни, че подпомага производството и регенерацията на хрущяли. По същество е инсулиноподобният растежен фактор, който стимулира хрущялното развитие. Но той се отделя в по-големи количества от черния дроб като реакция на циркулиращия в кръвта растежен хормон.

Комбинации с Хормон на растежа:
За състезатели и активно спортуващи е препоръчително растежният хормон да се комбинира с Тестостерон (Testosterone propionate), Винстрол/Стромба (Stanozolol) или Примоболан депо (Methenolone enanthate). Ефектът от Hygetropin 200 i.u. без комбинация е по-слаб и недостатъчно ефективен в спорта.