ALPHABOLIN (METHENOLONE ENANTHATE) – ALPHA PHARMA

106.00 лв.

Продуктът на Alpha Pharma – Alphabolin (Methenolone Enanthate) познат още като Primobolan е добре познат анаболен стероид. Най-често се използва като основа за комбинации с други стероиди, понеже има ниски естрогенни качества. Това го прави идеален за употреба от атлети, които искат да изчистят мазнини и вода или са податливи на естрогенни странични ефекти. Понеже е достъпен стероид, комбинации с този стероид често се използват като заместител на Deca-Durabolin, Laurabolin или Equipoise.

Разфасовка: 100 mg / 1 ml ампула
Производител: ALPHA PHARMA

Изчерпан

Категории: ,

Описание

Как действа и как да употребяваме ALPHABOLIN (METHENOLONE ENANTHATE)

Активната съставка на AlphabolinMethenolone Enanthate е анаболен стероид производно на DHT (ди – хидро тестостерон). Когато реагира с ензима естроген синтетаза не образува естрогени. Има дълго действие, поради което е необходимо да се инжектира само веднъж седмично като дозата варира между 100-600 мг според индивидуалните цели на атлета.

С какво да комбинираме ALPHABOLIN (METHENOLONE ENANTHATE)

Когато се комбинира със стероиди за трупане на маса като Testosterone и/или Methandrostenolone дава резултати сходни с тези на Deca-Durabolin, Laurabolin или Equipoise.
Жени и начинаещи може да комбинират Methenolne с Nandrolone, защото тази комбинация има умерен андрогенен ефект и се счита за относително безопасна в това отношение. Тази комбинация е доста ограничаваща откъм трупането на мускулна маса.

Странични ефекти

Страничните ефекти не са голям проблем при Alphabolin (Methenolone Enanthate) и са предимно свързани с по-високи дози. Те включват: омазняване на кожата, акне, увеличено окосмяване по тялото, оплешивяване. Може да увреди черния дроб при продължителна употреба.