Промоция!

Anapolon (Анаполон)

59.00 лв. 49.00 лв.

Опаковка: 20 таблетки.
Концентрация на действащото вещество: 50 мг/табл.
Производител:  ABDI IBRAHIM (Turkisch)
Действащо вещество: оксиметолон (oxymetholone).
Анаполон – това е един от най-ефективните и силни орални стероиди, разработени на основата на оксиметалон. Притежава силно анаболично свойство и спомага за бързият прираст на мускулна маса и мускулатура.

Категории: ,

Описание

Anapolon на Abdi Ibrahim от Турция, е препарат с активно вещество Оксиметолон. Той е най-мощният синтетичен анаболен стероид в таблетна форма, но също така е и най-токсичен за черния дроб.

Анаполон /Anapolon/ се използва изключително и само в цикъл за покачване на мускулната маса и сила.

Анаполон трябва да се използва от напреднали атлети, достигнали някакво развитие или тези които вече имат няколко стероидни цикъла зад гърба си. Анаполон не се препоръчва и за възрастни културисти или атлети, тъй като те са по-чувствителни към страничните ефекти на стероидите, и вероятността от увреждания на черния дроб или вероятността за рак на простатата се увеличава.

Ефект и действие:

Анаполон /Anapolon/ има 320% по-силно анаболно действие от тестостерона, и е 45% по-високо андрогенен от него. За разликата от повечето анаболи, оксиметолон не потиска толкова силно собственото производство на тестостерон. Въпреки че Анаполон не ароматизира в естроген, той задържа значително количество вода, което не е толкова лошо, защото така анаполона смазва ставите, и спортисти със ставни болки успяват да тренират безболезнено.

Оксиметолон има способността да увеличава броя на червените кръвни телца, като така мускулите успяват да поемат повече кислород, което води до повишена издръжливост и позволява високо интензивна тренировка. Анаполон дава предимно количество и обем, а не качество.

Анаполон бързо насища рецепторите, и качването на маса скоро след приема му рязко спада и тогава или трябва да се увеличи дозата, или да се използва в комбинация с друг анаболен стероид.