ANDROXINE (ТРЕНБОЛОН) 10Х50MG ALPHA PHARMA

122.00 лв.

Андроксин, по-известен като Тренболон е стероиден препарат, съдържащ Тренболон във форма на водна суспензия. Тренболон е най-мощният стероид, използван от културистите днес. Той е многоцелеви препарат. Не ароматизира и не води до естрогенно натрупване.

Производител: Alpha Pharma, India
Опаковка: 10 ампули x 50mg/1ml.
Фармацевтично наименование: Trenbolone Aqua Suspension

Изчерпан

Категории: ,

Описание

Обща информация за Андроксин/Тренболон:

Андроксин (Androxine) на индийския фармацевтичен концерн Алфа Фарма е анаболен стероид с активна съставка Тренболон във форма на водна суспензия. Водната основа действа много бързо, поради което повечето културисти предпочитат да го прилагат ежедневно, за да поддържат нивата му в кръвта на оптимално ниво. На практика Тренболон е най-мощният стероид, използван от културистите днес. “Трен”, както често е наричан, е колкото андрогенен толкова и анаболен препарат. Той не ароматизира и следователно не води до естрогенно натрупване. Това, заедно с високите му андрогенни свойства, прави мускулите много плътни, твърди и дефинирани.

Trenbolone става известен на пазара за спортни добавки под търговското наименование Parabolan (Параболан). Атлетите използвали препарата, отбелязват значителни резултати. За да добиете представа колко е мощен този стероид, трябва да анаете, че мощен препарат като Тестостерон има анаболен рейтинг 100, докато Тренболон има рейтинг 500. Много подходящ в предсъстезателен период. Спортисти, използвали този стероид, споделят, че горят мазнини дори диетата да не им е много чиста.

Действие и оптимални комбинации: Тъй като Андроксин е многоцелеви препарат, ампулите се прилагат както за обем, така и за релеф. В стероиден цикъл за маса се комбинира с Тестостерон (Testosterone propionate) или Метан (Methandienone). В период на чистене и релеф комбинацията с Винстрол (Stanozolol) или Анавар (Oxandrolone) е невероятна.

Дозировка: Оптималният прием на Андроксин е между 200 и 600мг. седмично за период от 6 до 8 седмици. Препаратът не се препоръчва за жени.