Boldebolic GEP / Болденон

81.00 лв.

Boldebolic GEP е качествен Болденон на добра цена! Boldenone undecylenate е стероид със силно анаболни но слабо андрогенни свойства! Болдеболик е подходящ за комбиниране с други анаболи в дълъг стероиден цикъл.

Търговско име: Boldebolic.
Опаковка: 10 ампули (250 мг / 1 амп.)
Производител: GEP

Категории: ,

Описание

БОЛДЕНОН GEP е мек анаболен стероид с продължително действие. Активното вещество Boldenone undecylenate има полу-живот до 12-14 дни. На запад, съединението е известно като equipoise, притежава висок анаболен ефект и умерени андрогенни свойства. Мнозина го оприличават с Дека-дураболин, но за разлика от деката, той е малко по-високо андрогенен и не оказва прогестеронно действие. Обикновено Болденон е с цена по-ниска от Деката и може да я замени в повечето цикли, без значително да се промени крайният резултат. Съединението се смята още и за инжекционна форма на Метана, заради сходство в структурата му. Но за разлика от него, не може да се очакват бързи резултати и не проявява така характерните странични ефекти.

Boldebolic GEP покачва мускулната маса бавно и качествено, значително повишава апетита и увеличава броя на червените кръвни клетки. Повишава задържането на азот в клетките и гарантира по-голямо разширяване на кръвоносните съдове, което води до добро напомпване по време на тренировка.Болденон не дава рязко натрупване на маса, с него няма да пораснете изведнъж, вместо това той осигурява бавен, но постоянен прираст на качествена мускулна маса. Резултати от Boldenone GEP ще са видими след 3-4 седмици. Придобитите мускули няма да са гладки и подпухнали като при употреба на тестостерон, а по-плътни и дефинирани. Изградената мускулатура се запазва дълго време след спиране на цикъла.