Boldebolin (Болденон) Alpha pharma

81.00 лв.

Boldebolin е качествен Болденон от Alpha pharma. Болдеболин съдържа Boldenone Undecylenate. Той е силен анаболен стероид с бавно и продължително действие, който ефективно покачва предимно чиста мускулна маса

Опаковка: 10 амп. (250мг./1мл.)
Производител: Alpha Pharma

Категории: ,

Описание

Boldebolin е име на инжекционен анаболен препарат, произвеждан от Alpha Pharma, който съдържа Boldenone Undecylenate – Болденон. Това анаболно съединение е изключително популярно сред културисти и фитнес трениращи, заради слабият риск от поява на странични ефекти в съчетание със силни анаболни свойства. Болдеболин има бавно, но продължително действие. Постепенно той изгражда чиста мускулна маса, без да задържа вода в мускулите.

Boldebolin се използва ефективно както в цикъл за натрупване на мускулна маса, така и в период на изчистване и релеф на мускулите, поради добре балансираните ефекти. При него не се забелязват странични ефекти свързани с естрогена, като например задържане на вода или гинекомастия. Съединението може да прояви слаба ароматизация само във високи дози (над 1000мг седмично) и продължителна употреба (над 16 седмици).

Boldebolin силно повишава протеиновия синтез, азотния баланс и броя на червените кръвни телца. Това означава, че хранителните вещества се транспортират и усвояват в тялото много по-ефективно. Поради това, Болденон е подходящ при намален калориен прием, като например, в пред състезателната подготовка на културистите. Увеличаването на червените кръвни телца силно подобрява снабдяването с кислород на мускулите, като по този начин спортистите и атлетите придобиват много по-голяма издръжливост и способност да издържат на кардио тренировки за много по-дълъг период от време.