Промоция!

Boldever /Vermodje/(Болденон)

65.00 лв. 50.00 лв.

Boldever /Vermodje/ е инжекционният анаболен стероид Болденон. Препарата е с активно вещество Boldenone undecilenat, който съчетава високо анаболно и слабо андрогенно действие, без странични ефекти с добра цена.

Опаковка: 10мл. флакон (200мг/1мл)
Производител: VERMODJE

Категории: ,

Описание

Boldever (Vermodje) е добър и качествен Болденон, анаболен стероид с продължително действие и ефект за чиста мускулна маса.

Болдевер /Boldever/ е продукт на молдовската компания Вермодже. Активното вещество на препарата е Boldenone undecylenate, инжекционен анаболен стероид, характерен с бавното и продължително действие.

Болденона Boldever, се описва като мек но ефективен препарат за изграждане на мускулна маса. Притежава добро анаболно действие и слаб андрогенен ефект. Употребата му може да даде различни резултати, покачване на мускулната маса или орелефяване, в зависимост от целите на трениращия. Много от трениращите по фитнес залите са на мнение, че Болденон се използва предимно за натрупване на чиста мускулна маса отколкото за релеф. Сравняван е с анабола метан, заради сходната химична структура, където разликата е наличието на метиловата група при метандиенон. Но освен липсата на метилова група в Болденон, при него липсва свойството да се преобразува в естроген /ароматизира/, което го прави доста безопасен анаболен стероид.

Болденон не покачва много масата, но за сметка на това, придобитите мускули не са подпухнали от вода и се запазват за дълго време. А използвайки го в цикъл за релеф по време на остри диети, болденон доста ефективно не само запазва мускулната тъкан, а малко я покачва….