British Dragon Methanabol Tablets 10mg/tab [500 tabs]

170.00 лв.

Methandienone е един от най-популярните и признати анаболен стероид сред културисти, ето защо повечето от стероидни производители да се възползват от тази възможност и да има този ефект в тяхното производство. Този вид ефект е известен също сред културисти като D-Bol, Anabol, Dianabol, метан, Methanabol, Danabol т.н.

Лекарствена име: Methandienone
Активен живот: 6-8 часа
Средна доза: мъже 50-100 мг / ден; Жените 20-50 мг / ден
Вода задържане: Да, подобен на тестостерон
Токсичен за черния дроб: Да
Ароматизиране: Да

Категории: ,

Описание

Дозата трябва да се съгласува с индивидуални цели, за опитните културисти дневната доза трябва да бъде около 50-100 мг. Новаците не трябва да отнеме повече от 20 – 50 мг на ден.

След осем седмици, когато ефектът започва да се забавя и искате да продължите цикъла, дозата на Methandienone не трябва да се увеличава, това е достатъчно, за да добавите такива инжекционни стероиди като Deca Durabolin или Primobolan. Ако вие ще изберете Deca Durabolin, дозата трябва да е 200 мг на седмица, ако е Primobolan същата доза от 200 мг на седмица трябва да бъде достатъчно. Ако вие сте или нетърпелив или по-напреднали, можете да започнете да приемате Methandienone 20 – 30 мг дневно и Deca Durabolin 200-400 мг на седмица.

Ако сте по-заинтересовани в сила и по-малко в телесната маса, отколкото можете да комбинирате Methandienone с Oxandrolone или станозолол таблетки.