Промоция!

COMBO SILDENAFIL (viagra) 100MG

40.00 лв. 29.90 лв.

С турския Силденафил Combo, генерик на ВИАГРА (Pfizer), овладявате преждевременната еякулация, задържате ерекцията, повишавате сексуалната си мощ и либидото. В блистера са 4 филмирани таблетки с концентрация на силденафил от 100мг. и аптечно качество. Гарантирано безотказно действие!

Производител: Biofarma, Turkey
Опаковка: 4 таблетки х 100mg.
Фармацевтично наименование: Sildenafil citrate

Изчерпан

Описание

Описание

COMBO Sildenafil 100 е генерически еквивалент по съдържание и действие на Виагра. Той е отлично средство за борба с проблемите с ерекцията и задържането на еякулацията като увеличава притока на кръв към пениса. Не е афродизиак, нито хормон. КОМБО Силденафил е отличен секс стимулант на най-добра цена. Продуктът е на таблетки и работи при всички мъже без изключение. Ефектът му не зависи от степента на еректилната дисфункция или възрастта.

Действие: Принципът на действие на КОМБО е следният: Два хормона се произвеждат в мъжкото тяло по време на сексуална възбуда: Cyclic GMP, който кара мускула в артериалната стена на пениса да повиши нивото на кръвта и Phosphodiesterase type5 (PDE-5), който намалява ерекцията. Докато е активен, Combo Sildenafil задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция по-дълго време. Сексуалната стимулация е задължителна, за да може Combo да бъде ефективен. Активната съставка е ензимен инхибитор, който предизвиква разширяване на кръвоносните съдове на пениса. В следствие на това се увеличава притока на кръв в него и това води до ерекция. Това свойство на медикамента е открито случайно в изследванията на силденафил като средство за терапия на високо кръвно и Angina Pectoris (гръдна жаба). Освен като средство за повишаване на потентността, Sildenafil е разрешен за употреба от 2006г. за терапия на идиопатична пулмонално-артериална хипертония (търговско име Revatio).