Cypiolic (Testosterone cypionate)-GEP

66.00 лв.

Cypiolic на GEP е инжекционен анаболен стероид за изграждане на масивна мускулна маса. Среща се още с името Testosterone Cypionate. Cypiolic е силно андрогенен стероид.

Разфасовка: 1 ампула от 10 ml 250mg/ml
Производител: GENERAL EUROPEAN PHARMACEUTICALS

Категории: ,

Описание

Cypiolic се използва за изграждане на мсивна мускулна маса. Нещо характерно при него, приличащо си с действията на Testobolin, е че при по-кратка употреба, мускулите губят своята форма до няколко седмици. Повечето спортисти предпочитат Testosterone Cypionate за първи цикъл. За постигане на добри резултати, препоръчителната доза за първи цикъл е от 100 мг до 200 мг седмично, а за по-напреднали от 500 мг до 1000 мг седмично.
С какво да съчетаем
Cypiolic може да се комбинира с почти всичко, но за избягване на нежелани ефекти и за по-добри резултати, най-често се съчетава със Dianabol, Primobolan или Deca Durabolin.
Странични ефекти
При по-кратко инжектиране на Cypiolic , нежелан ефект е мускулите да изгубят своята форма. При по-продължителна употреба и не спазване на препоръчителната доза се наблюдават следните странични ефекти – гинекомастия и повишаване на кръвното налягане