Danabol (Метандиенон) Balkan pharmaceuticals

40.00 лв.

Опаковка: 60 таблетки (10мг./1таб.)

Данабол е продукт съдържащ активно вещество Метандиенон. Метана Danabol на Балкан Фармацевтикал е добър и качествен анаболен стероид, повишаващ осезаемо мускулната маса и сила.

Описание

Данабол е търговко име на анаболен стероид с активно вещество Metandienone /Метандиенон/, познат също и под името Метандростенолон. Препарата е много ефективен за бързо покачаване на мускулната маса и силата. Подходящ е както за напреднали така и за начинаещи спортисти и фитнес трениращи. Danabol /метан/ оказва силен ефект и действие върху изграждане и покачване на скелетната мускулатура, повишава мускулната маса и силата. Любим анаболен стероид на културисти и тежкоатлети.

Danabol има следните характеристики:

Активно вещество: Methandienone (Метандиеон)

Време на засичане в тялото: Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят че Метана може да бъде открит и засечен в тялото до 6 седмици след последния прием.
Полуживот: 8 часа
Ароматизация: Умерена. С нормален прием и дози, леката ароматизацията на Данабола има своята положителна страна. Точно тази лека трансформация на тестостерона в естроген, прави Данабол толкова могъщ в повишаването на силата и масата. Внимание: имайте предвид, че с високите дози тази ароматизация става в наш минус и страничните ефекти започват да се проявяват.
Водна задръжка: Умерена.