Deca-Durabolin Organon – Nandrolone (Жълта Дека)

35.00 лв.

Жълта дека е най-разпространеното наименование на инжеционен анаболен стероид, чиято активна съставка е нандролоновият деканоат. Този анаболен стероид е употребяван много често и от любители и от напреднали щангисти. Проявява силен анаболен ефект и слаби андрогенни свойства.Това го прави отличен препарат за покачване на мускулната маса и увеличаване на силата.

Категории: ,

Описание

Неговите търговски имена са ДЕКАДУРАБОЛОН на T-ON, Дека-дураболин, Декабол, Ретаболил, Норма Дека (синя), Дурабол, Нандролон деканоат и др. Произведен е за първи път през 1959 година от Organon.

Активната съставка на Жълта Дека е нандролон деканоат. Първоначалното му предлагане е в ампули от 1 мл със съдържание на 50 мг от генеричната съставка. Днес най-широко предлагане има 2 мл. шишенце/флакон с активна субстанция 200 мг, а все по-често се появява и в 10 мл.

На пазара има над 20 вида лекарства, който съдържат тази съставка.

Повечето от тях не съдържат истинското количество нандролон деканоат, въведено в етикета и опаковката/кутията. Купувайки стероиди, трябва да бъдете сигурен в източника, от който поръчвате, защото има голяма вероятност да попаднете на неистински фабрикат.

Заради многобройните запитвания дали този продукт е с листовка и оригинален, ние искаме да ви припомним, че повечето нови партиди на медикаментите от продуктовият каталог на SH | Sportnihrani са изследвани от лекар в лаборатория с клинична среда, съобразно световните фармацевтични стандарти.