Промоция!

Decaver (Дека-дураболин) Vermodje

65.00 лв. 50.00 лв.

Decaver на Vermodje e Дека дураболин с добра цена. Инжекционен анаболен стероид с активна съставка Нандролон и добавен естер деканоат. Деката на Вермодже се нарежда сред най-използваните препарати за изграждане на мускулна маса и сила.

Производител: Vermodje
Опаковка: 10мл флакон, (100mg/1ml)

Категории: ,

Описание

Deca durabolin на Вермодже е отличен стероид за покачване на мускулна маса. Притежава меко, но силно анаболно действие, което се развива бавно, за около седем дни и продължава в рамките на 3 седмици. Декавер не е токсичен за черният дроб и ако се приема в умерени дози не ароматизира. Водната задръжка е ниска в сравнение с по-силните андрогенни стероиди и не предизвиква подпухнал вид на мускулатурата. С Дека-дураболин не се наблюдава рязко покачване на килограмите. Съединението изгражда мускулна маса бавно и качествено, като придобитото не се губи лесно.

Дека дураболина – Decaver на Вермодже се комбинира добре с всички анаболни стероиди. Обикновенно се приема в цикъл за покачване на масата в универсалната комбинация с Тестостерон енантат и Метандиенон /метан/. Но може да се включи и в цикъл за релеф, съчетан с слаби андрогени като Винстрол, Анавар и/или Примоболан.

Приема на Decaver за начинаещи нормално е около 400 мг на седмица. Деката е с дълъг естер деканоат и не се налага често инжектиране, може да се поставя по 200мг през 3 дни или веднъж седмично с две отделни инжекции. По-напредналите в употребата на анаболни стероиди достигат дозировки от 600 до 1000мг седмично, без да се проявяват странични ефекти. Нормална продължителност на прием на Дека дураболин е до 12 седмици.

Проява на странични ефекти от употреба на Decaver /vermodje/ може има при прекалено високите дози и дълга употреба. При употреба над 14 седмици може да има силен спад в либидото. След цикъл задължително се прави терапия с тестостерон стимулиращи препарати, защото Дека дураболин доста потиска ендогенното производство на тестстерон. При по-чувствителни индивиди е възможна поява на мазна кожа и акне.