DEKAPLEX 275 (NANDROLONE) AXIO LABS

37.00 лв.

Декаплекс 275 или просто Дека на индийския фармацевтичен производител АКСИО Лабс представлява флакон от 10мл. за многократно мускулно приложение. Активното вещество Нандролон деканоат е с концентрация от 275мг./мл. и има високо анаболни и умерено андрогенни компоненти. Затова се използва предимно в комбинация със силно андрогенни стероиди.

Производител: AXIO Labs, India
Опаковка: 10ml във флакон (275 mg/ml) за многократно приложение
Фармацевтично наименование: Nandrolone decanoate

Категория:

Описание

Обща информация за Декаплекс/Нандролон:

Dekaplex 275 (Декаплекс) с активно вещество Нандролон деканоат е инжекционен стероид с високо анаболни и слабо андрогенни компоненти. Количеството в шишенцето се равнява на 10 ампули по 275 мг. активно вещество (Nandrolone decanoat). Затова се използва предимно в комбинация със силно андрогенни стероиди.Действие и стероидни схеми: Комбинация между Нандролон деканоат, Тестостерон депо (Testosterone enanthate) и Дианабол/Метан (Methandienone) се използва още от началото на стимулирането и се смята и днес за класика. Нандролонът в близкото минало е един от стеродите, който се е използвал с предпочитание и от жени атлетки.
Дозировка: Инжекцията се поставя мускулно, като най-широко разпространеното правило за дозировката важи следното: 4мг. Нандролон деканоат на 1 кг.телесно тегло за седмица. Впоследствие дозировката трябва да се адаптира индивидуално, за да се постигнат същите резултати, и затова се препоръчват между 200 мг и 1000мг. седмично в зависимост от теглото на спортуващия. Тъй като Деката продължава действието си в тялото за период от 4 до 6 седмици, често е достатъчна една инжекция седмично, за да се поддържат стабилни нива в кръвта.