Промоция!

Enantholic GEP / Тестостерон енантат

70.00 лв. 65.00 лв.

Multy Testo 350 GEP е мощен комплекс от 4 естера тестостерон, качествен препарат известен като Сустанон. Multy-Testo съдържа по-голямо количество Тестостерон в 1 ампула отколкото други аналози на Sustanon. Това го прави силен продукт за качване на мускулна маса и сила.

Категории: ,

Описание

Enantholic GEP е качественТестостерон енантат, анаболен стероид който поради дългото си действие е наричан strong>Тестостерон Депо! Добавеният естер Енантат забавя освобождаването на хормона в кръвта, така той действа до 10-12 дни след инжектиране.

Тестостерон енантат GEP, подобно на други продукти с тестостерон притежава силни анаболни и андрогенни свойства. Употребата му, съпроводена с добро хранене и тренировъчен режим води до значително покачване на мускулната маса и увеличава много силата. Разликата е, че той не се нуждае от често инжектиране, необходимо е само една инжекция седмично за да се реализират добри резултати. С приема му се наблюдава бързо нарастване на мускулните размери, което е резултат от повишения синтез на протеини. Enantholic бързо увеличава силата, заради растежа на мускулите и натрупване на повече АТФ в тях. Засилва се сексуалното желание и се увеличава отделянето на феромони, което несъмнено повишава интереса на жените към индивида.

Enantholic GEP, както всички тестостеронови препарати, задържа вода в тъканите и е склонен да ароматизира. Но точно те, правят Тестостерон енантат толкова мощен. Задържането на вода подпомага функциите на ставите и сухожилията, подложени на по тежки тренировки и тежести като предотвратява нежелани травми. В следствие от ароматизация, може да се повиши нивото на естроген! Това е добре когато са високи нивата на тестостерон, но разбира се, ако ароматизацията е твърде силна, има риск от поява на гинекомастия. Това може да се предотврати с едновременния прием на Нолвадекс и малко Провирон.

Прием и комбиниране:

Testosterone enanthate е един от най-добрите анаболи за качване на мускулна маса. Ако искате размери и сила, без него няма как да се случи. Той трябва да е основа на всеки стероиден цикъл за маса. Имайки предвид бавното му действие, обикновено се инжектира веднъж на всеки една до две седмици. Ефективна доза за мускулен растеж е между 250-1000 мг на седмица. Начинаещи не бива да минават границата от 1 ампула – 250 мг седмично. Една от най-добрите и ефикасна комбинация в цикъл с тестостерон енантат, е добавяне на Дека дураболин и Метан.

Странични ефекти:

Анаболните стероиди и техните възможни нежелани реакции може да оказват влияние на отделните хора по различен начин. Това означава, че не само положителните ефекти и действие на анаболите може да е различно, но и проявата на странични ефекти е различно.

Възможни странични ефекти и нежелани реакции с прием на Тестостерон:
Задържане на вода, акне и мазна кожа, гинекомастия при чувствителни индивиди, повишена агресия, нервност, проблеми с простатата при употреба от по-възрастни мъже, чести – продължителни болезнени ерекции на пениса (приапизъм), намален брой на сперматозоидите, при генетично предразположени към плешивост е възможно засилване на косопада, повишени нива на червените кръвни клетки и хемоглобина в кръвта, преждевременно сексуално развитие когато се използва при по-млади момчета.