Промоция!

Evogene (Хормон на растежа) Alley

620.00 лв. 420.00 лв.

Evogene Alley е рекомбинантен човешки растежен хормон – соматропин, чиято структура е идентична с естествения хормон на растежа в човешкото тяло. Evogene – pастежен хормон Алей е произведен чрез нова технология, която прави хормона много по-добър и стабилен.

1 флакон = 10 IU растежен хормон

Категории: ,

Описание

Evogene Alley е рекомбинантен човешки растежен хормон с рДНК произход (rHGH) – Соматропин. Това е човешки хормон на растежа, произведен чрез рекомбинантна ДНК технология. Съдържа 191 амино киселинна последователност и неговата структура е еднаква с основната форма на човешки растежен хормон произвеждан от хипофизната жлеза на човека.

По-ефективен и добър растежен хормон

Новото производсто на Evogene Alley (new technology), както твърди производителя е чрез нова технология за синтезиране на растежния хормон, който е с много по-голяма чистота от досега произвежданите форми на растежен хормон. Основните предимства при новото производство са:

Чрез старата технология, най-голямата чистота, която можеше да се достигне бе 92% (което означава около 8% примеси, които не могат да бъдат отстранени). Със новия синтез се достига до 99% чистота на хормона.
Молекулата на HGH е по-стабилна. В резултат на това може да се съхранява за по-дълго време без да се разпадне.
Нова технология, прави растежния хормон с много по-голям коефициент на активност. Той е по-активен! Което означава, че 1 IU от този хормон ще е много по ефективен от 1 IU от друг растежен хормон.
Новата технология HGH Alley не предизвиква никаква имунната реакция. Човешкото тяло не формира и произвежда антитела след 6-8 месеца употреба. Такъв е случаят със старата технология. Така че, с този HGH не е необходимо да се взема повече и по-голямо количество, само за да има едни и същи резултати.

Механизъм на действие и ефект

Соматропин (както ендогенен HGH) се свързва с димерен GH рецептор в клетъчната мембрана на целеви клетки в резултат на трансдукция на междуклетъчен сигнал и множество фармакодинамични ефекти. Някои от тези ефекти се дължат основно от IGF-1 производство в черния дроб или локално (напр., мускулен растеж, синтез на протеин), докато други са главно вследствие на директни ефекти от соматропин.

Дозировка

Препоръчителната доза Evogen Alley е от 4 IU до 6 IU дневно. Хормона на растежа може да се приема постоянно. Но е добре да го приемате за не повече от 6 месеца, последвано от поне 6 месеца почивка.

Нежелани реакции:

Бебешки дремки: нуждата от кратко следобедно дремване.
Синдром на карпалния тунел: мравучкане – иглички.
Задържане на вода: временно нежелан ефект, който си отива, когато дозата се намали.
Сутрешни болки: докато хората спят, тялото расте и регенерира – това вероятно е причината за сутрешните болки.
ВНИМАНИЕ! Възможно е да предизвика хипогликемия: проявява се като внезапна гладна атака, така че носете със себе си бучки захар задължително.