Промоция!

Genotropin (хормон на растежа) 12 mg/36 IU x 4

1,720.00 лв. 1,320.00 лв.

С този промо пакет закупувате 4 опаковки Genotropin 36 IU на преференциална цена.

Генотропин или Genotropin на фармацевтичния магнат Pfizer е от така наречените рекомбинантни или синтетично създадени растежни хормони (GH, rHGH или HGH), който е произведен чрез рекомбинирана ДНК технология, Genotropin е напълно идентичен с естествено произвеждания в човешкото тяло растежен хормон, познат още като Соматропин или Соматотропин.

Категории: ,

Описание

С този промо пакет закупувате 4 опаковки Genotropin 36 IU на преференциална цена.

Genotropin или Генотропин на фармацевтичния магнат Pfizer е от така наречените рекомбинантни или синтетично създадени растежни хормони (GH, rHGH или HGH), който е произведен чрез рекомбинирана ДНК технология, Genotropin е напълно идентичен с естествено произвеждания в човешкото тяло растежен хормон, познат още като Соматропин или Соматотропин. Генотропин съдържа 191-те есенциални и изключително важни за човешкия организъм аминокиселини и реално представлява полипептиден протеин.

В последните години нарасна популярността на растежнен хормон като средство за вечна младост или така наречената възрастова терапия на дегенеративните в човешкото тяло процеси. Генотропин спира и обръща процесите на стареене, изпъва кожата и бръчките, стимулира изгарянето на подкожни мазнини, увеличава чистата мускулна маса при правилна диета, подобрява настроението и необходимото време за сън – общо взето хормон на растежа е едно от най-невроятните и безвредни неща, които може да приемате и е неотменна част от програмата на всяка холивудска звезда (небезизвестният Силвестър Сталоун благодарение на дългогодишната употреба на Genotropin поддържа тази невероятна за възрастта си форма).

За продукта Genotropin
Патронът Genotropin представлява специална колба с 12 мг. активно вещество или общо 36 мерителни единици (36 IU). Активната съставка на Генотропин е сухо вещество, разделено от бактериостатичната вода за разтваряне, за да може да се транспортира свободно преди да бъдат смесени. След смесването им и внимателното разбъркване (в никакъв случай не агресивно, а със съвсем леки кръгообразни движения) съхраняването на хормона в хладилник става задължително. Дозировките са строго индивидуални и зависят според целите, теглото и общото физическо състояние на използващия го, както и неговия пол. Могат да варират от 1 до 8 единици на ден, повече не се препоръчват, освен при професионални спортисти.

Патронът Генотропин може да се ползва със специалната писалка на Pfizer Go Quick, която може да закупите и поръчате в аптеките, като предупредите че Ви трябва такава със сменящи се патрони за многократна употреба, за да ги подменяте, когато свършат, тъй като се предлагат и варианти на Genotropin с писалка за еднократна употреба. Може и да не използвате писалка, а да смесите ръчно течността и праха в патрона, което става много лесно, избутвайки с продълговат предмет гумената тапа от страната на водата към праха. След пълното смесване с инсулинова игла и спринцовка дърпате от специалната гумена капачка за многократна употреба толкова, колкото Ви е необходимо. Показваме клип как се смесва ръчно Генотропин:  MixingGenotropinhttps://www.youtube.com/watch?v=OUONvmLI86U