Промоция!

GENOTROPIN 36 IU (PFIZER) ХОРМОН НА РАСТЕЖА 12MG

430.00 лв. 320.00 лв.

GENOTROPIN 36 IU (PFIZER) ХОРМОН НА РАСТЕЖА 12MG

Растежният хормон на Пфайзер с аптечно качество, Генотропин 36IU в 12 мг. вещество, придобива все по-голяма популярност не само сред средите на професионалните състезатели, но и сред активно спортуващите и качествено живеещи хора, които искат да изглеждат добре и да поддържат добра физическа форма. Този продукт на американския фармацевтичен концерн е с изпитано качество и концентрация.

Производител: Pfizer, USA
Опаковка: 1 ампула от 36 единици/12 мг. HGH прах и разтворител
Фармацевтично наименование: HGH (Human Growth Hormone)

Категории: ,

Описание

GENOTROPIN 36 IU (PFIZER) ХОРМОН НА РАСТЕЖА 12MG

Обща информация за Генотропин 36 IU (Хормон на растежа):

Генотропинът е синтетичен растежен хормон, произведен чрез рекомбинирана DNA технология, и е идентичен с естествено произвеждания в човешкото тяло растежен хормон Соматропин. Съдържа 191 важни за човешкия организъм аминокиселини и представлява полипептиден протеин. В последните години нарасна популярността на растежния хормон като средство за терапия на причинени от възрастта (дегенеративни) процеси. В този смисъл се приема от много хора като ключ към забавяне на остаряването (anti-aging).
Съдържание: Представлява 12 мг. активно вещество с концентрация от 36 единици в една ампула с прах и разтворител за инжекционно подкожно приложение. Дозировките са строго индивидуални според целите, теглото и общото физическо състояние на използващия го.
Действие на хормона на растежа: HGH отговаря за растежа на костите както и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото. Той се отделя от предния дял на хипофизата (аденохипофиза). Важно е да се знае, че освободеният растежен хормон сам по себе си няма директно действие, а стимулира черния дроб да произведе и освободи инсулиноподобен растежен фактор. Ефектът му се изразява в повишаване на метаболизма и особено на белтъчния синтез.
Комбинации за състезатели и активно спортуващи: Растежният хормон е препоръчително да се комбинира с Тестостерон, Винстрол (Stanozolol) или Примоболан (Methenolone enanthate). Ефектът от Genotropin 36 на Pfizer в комбинация е в пъти по-силен и ефективен в спорта.
Важна информация: Във връзка с използването му от културисти и спортисти ефектите на растежния хормон са два. Първо се доказа, че последователната употреба на Генотропин може да подпомогне изгарянето на излишните мазнини в организма. Отчасти този ефект се свързва с повишената способност на организма да гори мазнини и свързва клетки за сметка на въглехидратното горене. Тази загуба на мазнини се дължи на способността на растежния хормон да влияе стимулиращо на триглецирид-хидролизата. Приложението на растежният хормон в бодибилдърските среди е масово явление през последните 20 години, а отскоро и в България. Публична тайна е, че личности с големи финансови възможности като Силвестър Сталоун и Мадона прилагат HGH или растежен хормон, защото забавя процеса на стареене на клетките и подмладява кожа, коса с видим ефект още след първите няколко седмици.
Странични ефекти: Растежният хормон няма странични ефекти, когато се прилага според упътването, с прецизност в дозирането. За българския пазар за съжаление цената му е относително висока. Един курс за месец излиза около 1500 лв – за нормално ползване от неспортуващи, а ако се прилага с цел състезателна подготовка – тогава цената може да надхвърли 3000 лв.