GENOTROPIN 5,3MG/16 IU (PFIZER) ХОРМОН НА РАСТЕЖА

220.00 лв.

Хормонът на растежа на PerfizGenotropin 16iu(Somatotropin), придобива все по-голяма популярност сред активно спортуващите и качествено живеещи хора, които искат да изглеждат добре и да поддържат добра физическа форма. Този продукт на американския фармацевтичен концерн се произвежда в Люксембург и е с доказано качество и ефект.

Производител: Pfizer, Luxembourg
Опаковка: 1 ампула от 16IU единици/5,3 mg. HGH прах и разтворител в писалка
Фармацевтично наименование: HGH (Human Growth Hormone)

Категории: ,

Описание

Обща информация за Генотропин/Соматотропин (Хормон на растежа):

Генотропинът е синтетичен растежен хормон, произведен чрез рекомбинирана DNA технология, и е идентичен с естествено произвеждания в човешкото тяло растежен хормон Соматропин. Съдържа 191 важни за човешкия организъм аминокиселини и представлява полипептиден протеин. В последните години нарасна популярността на растежния хормон като средство за терапия на причинени от възрастта (дегенеративни) процеси. В този смисъл се приема от много хора като ключ към забавяне на остаряването (anti-aging). При възрастните хора човешкият растежен хормон заздравява костите, стимулира увеличаването на мускулна маса, контролира обмяната на мазнините и предпазва кръвоносните съдове от атеросклероза.

Съдържание: Представлява 5,3 мг. активно вещество или 16 IU/единици в една ампула с прах и разтворител за инжекционно подкожно приложение. Дозировките са строго индивидуални според целите, теглото и общото физическо състояние на използващия го.

Действие на хормона на растежа: HGH отговаря за растежа на костите както и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото. Той се отделя от предния дял на хипофизата (аденохипофиза). Важно е да се знае, че освободеният растежен хормон сам по себе си няма директно действие, а стимулира черния дроб да произведе и освободи инсулиноподобен растежен фактор. Ефектът му се изразява в повишаване на метаболизма и особено на белтъчния синтез.

Комбинации за състезатели и активно спортуващи: Растежният хормон е препоръчително да се комбинира се с Тестостерон (Testosterone), Винстрол/Стромба (Stanozolol) или Примоболан (Methenolone enanthate). Ефектът от Genotropin в комбинация е в пъти по-силен и ефективен в спорта.

Важна инфромация: Във връзка с използването му от културисти и спортисти ефектите на растежния хормон са два. Първо се доказа, че последователната употреба на Генотропин може да подпомогне изгарянето на излишните мазнини в организма. Отчасти този ефект се свързва с повишената способност на организма да гори мазнини и свързва клетки за сметка на въглехидратното горене. Тази загуба на мазнини се дължи на способността на растежния хормон да влияе стимулиращо на триглецирид-хидролизата. Приложението на растежният хормон в бодибилдърските среди е масово явление през последните 20 години, а отскоро и в България. Публична тайна е, че личности с големи финансови възможности прилагат HGH или растежен хормон, защото забавя процеса на стареене на клетките и има подмладяващ ефект още след първите няколко седмици.

Странични ефекти: Растежният хормон няма странични ефекти, когато се прилага според упътването, с прецизност в дозирането. За българския потребител за съжаление цената му е относително висока.