Промоция!

HUMATROPE 72IU ХОРМОН НА РАСТЕЖА (LILLY) HGH 24MG

490.00 лв. 330.00 лв.

HUMATROPE 72IU ХОРМОН НА РАСТЕЖА (LILLY) HGH 24MG

Humatrope e хормон на растежа с изпитани качества-съдържа 72 единици Соматропин в 24мг. вещество. Хуматроп придобива все по-голяма популярност не само сред средите на професионалните състезатели, но и сред активно спортуващите и качествено живеещи хора, които искат да изглеждат добре и да поддържат добра физическа форма. Препоръчителна цена!

Производител: Lilly, Turkey
Опаковка: 1 пълнител от 72 единици/24мг. HGH прах и разтворител
Фармацевтично наименование: HGH, Somatotropin

Категория:

Описание

HUMATROPE 72IU ХОРМОН НА РАСТЕЖА (LILLY) HGH 24MG

Обща информация за Humatrope (Хормон на растежа):

Хуматроп представлява синтетичен растежен хормон, произведен чрез рекомбинирана DNA технология, и е идентичен с естествено произвеждания в човешкото тяло растежен хормон Соматотропин. Съдържа 191 важни за човешкия организъм аминокиселини и представлява полипептиден протеин. В последните години нарасна популярността на растежния хормон като средство за терапия на дегенеративни (причинени от възрастта) процеси. В този смисъл се приема от много хора като ключ към забавяне на остаряването (anti-aging).
Съдържание: Представлява 24мг. Соматропин в концентрация от 72 единици в една ампула с прах и разтворител за инжекционно, подкожно приложение. Дозировките са строго индивидуални според целите, теглото и общото физическо състояние на използващия го.
Действие на хормона на растежа: HGH отговаря за растежа на костите както и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото. Той се отделя от предния дял на хипофизата (аденохипофиза). Важно е да се знае, че освободеният растежен хормон сам по себе си няма директно действие, а стимулира черния дроб да произведе и освободи инсулиноподобен растежен фактор. Ефектът му се изразява в повишаване на метаболизма и особено на белтъчния синтез.

Комбинации за състезатели/активно спортуващи и приложение: Растежният хормон е препоръчително да се комбинира с Тестостерон, Винстрол (Stanozolol) или Примоболан (Methenolone enanthate). Ефектът от Humatrope 72IU на Lilly в комбинация е в пъти по-силен и ефективен в спорта. Има два начина на приложение на Хуматроп: след смесването на праха и разтворителя, можете да изтеглете съдържанието със спринцовка или с писалка и се поставя подкожно.

Важна информация: Във връзка с използването му от културисти и спортисти ефектите на растежния хормон са два. Първо се доказа, че последователната употреба на Хуматроп може да подпомогне изгарянето на излишните мазнини в организма. Отчасти този ефект се свързва с повишената способност на организма да гори мазнини и да свързва клетки за сметка на въглехидратното горене. Тази загуба на мазнини се дължи на способността на растежния хормон да влияе стимулиращо на триглецирид-хидролизата. Приложението на растежният хормон в бодибилдърските среди е масово явление през последните 20 години, а отскоро и в България. Публична тайна е, че личности с големи финансови възможности като Силвестър Сталоун и Мадона прилагат HGH или растежен хормон, защото забавя процеса на стареене на клетките и има видим подмладявщ ефект още след първите няколко седмици.

Странични ефекти: Растежният хормон няма странични ефекти, когато се прилага според упътването, с прецизност в дозирането.

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта.