Induject 250 /Сустанон/ Alpha-pharma

84.00 лв.

Induject (Индужект) на Алфа Фарма е качествен аналог на известният инжекционен анаболен стероид Сустанон /Sustanon/. Индужект съдържа 4 естера тестостерон, които са избрани така че тестостерона да се освободи бързо и да действа дълго.

Опаковка: кутия с 10 ампули по 1мл. (250мг./1мл.)
Производител: Alpha pharma

Изчерпан

Категории: ,

Описание

Induject (Alpha Pharma) е инжекционен мастноразтворим андрогенен стероид за интрамускулно инжектиране. Induject съдържа бленда от четири различни естера на тестостерон:
Testosterone Propionate 30
TestosteronePhenylpropionate 60
Testosterone Isocarpoate 60
Testosterone Decanoate 100

В качеството си на стероиден препарат на базата на тестостерон, Induject (Alpha Pharma) , има всички характеристики на андрогенен стероид с определено сериозен анаболен ефект. Induject спада към групата на бързодействащите инжекционни анаболни андрогенни стероиди. В същото време пози стероиден препарат има дълъг живот в кръвта. Блендата от 4 естера Тестостерон поддържа постоянно ниво на половия хормона за период от един месец.

Стандартната доза Induject наAlpha Pharma варира между от 250 мг – 2000 мг и повечето седмично. При всяко положение, подобни дози са крайни. Най-често препоръчителната доза Индужект Алфа Фарма е в рамките на 250 мг към 1000 мг седмично. След инжектиране на Induject той остава активен в кръвта до един месец. Въпреки това за задържане на устойчиви нива на тестостерон, се практикува поставяне на инжекция тестостерон веднъж седмично.

Начин на действие:
След поставяне на инжекция Induject (Alpha Pharma), микса от 4 етера тестостерон навлизат в тялото. Там тези активни вещества в Индукжект се преобразуват в тестостерон. Естественият мъжки хормон тестостеронът е необходим за развитие и функциониране на мъжките полови органи, нормален растеж и за развитие на вторичните полови белези. Съдържащите тестостерон стероидни препарати, най-често се предписват като медикаменти, в случаите организмът не е в състояние да синтезира достатъчно количество естествен хормон тестостерон.

На гърба на листовката ще откриете още допълнителна информация за Induject Alpha Pharma и какво е точното му клинично приложение.

Преди употреба:

Induject (Alpha Pharma) не е подходящ за хора, алергични към една или повече от съставките на Индужект. Induject (Alpha Pharma) не се приема от хора, които с тумор на простата или гърдата. При деца Induject на Афла Фарма се приема само след задължително лекарско предписание , тъй като заместителната терапия с тестостерон е възможно да доведе до преждевременно полово съзряване и/или забавяне на растежа. При предписване на Induject (Alpha Pharma) е задължително да информирате Вашия лекар, ако някога сте боледували от:

епилепсия;
бъбречни заболявания;
сърдечни заболявания;
високо кръвно налягане;
повишено сексуално желание;
главоболие, дължащо се на мигрена;
оплаквания от страна на простата, например трудности при уриниране.

При употреба на Induject (Alpha Pharma) от деца е възможно да се наблюдава преждевременно сексуално развитие, по-чести от обичайното ерекции, увеличаване на пениса, забавен растеж.
В случай, че страничните действия ви безпокоят или не отшумяват, задължително потърсете консултация с лекуващ лекар. Изключително важно е да съобщите на лекуващия лекар или фармацевта си, ако забележите да настъпят каквито и да е други непитични и неочаквани странични симптоми по време на лечение с Induject (Alpha Pharma) .

Начин на съхранени: Ампули Induject (Alpha Pharma) се съхраняват в оригиналната опаковка, на място безопасно за достъпно от деца.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Induject (Alpha Pharma) четири различни естера на тестостерон, които след попадане в организма чрез интрамускулно инжектиране се превръщат в тестостерон. В зависимост от особеностите на индивида и активните съставки, процеса по преобразуване това става или по-бързо или по-бавно. Блендата от точно тези четири активни естера на тестостерон обезпечава бързо начало на действие и същевременно дълга продължителност на ефекта (приблизително 3 седмици).

Тестостеронът / Testosterone/ е естествен мъжки полов стероиден хормон. Тестостерона има ключова роля по отношение на и доброто физическо и здравословно състояние. В основната си част е главен мъжки полов хормон и анаболитен стероид. При всички бозайници, включително и хората, Тестостерон се секретира главно от тестисите на мъжките индивиди и от яйчниците при женските. Малко количество се секретира и от надбъбречната жлеза. Познат повече с влиянието си върху сексуалната активност, плодовитостта и либидото, тестостеронът играе огромно влияние върху мускулната маса, помага за производство на червени кръвни телца – еритроцити, увеличава енергията и предпазва от остеопороза. Тестостерон е отговорен за появата и развитието на вторични полови белези при мъжете – специфично мъжко мускулесто телосложение, дълбок глас, брада, окосмяване, половото поведение и възпроизводителните способности. При нарушена функция на тестисите настъпва намалено синтезиране и съответно недостиг на тестостерон в организма. Това може да се дължи и на нарушена функция на хипофизата, която управлява хормоните, стимулиращи производството на тестостерон в тесисите.

Induject (Alpha Pharma) се използва като медикамент, когато тялото произвежда недостатъчно количество тестостерон или се търси увеличаване нарастване на мускулна маса и сила.

Приложение:

Induject на Alpha Pharma се прилага чрез дълбоко интрамускулно инжектиране.

След като веднъж е отворената, ампулата Induject (Alpha Pharma) не може да се затвори и съхранява при условия на гарантирана стерилност. Поради тази причина инжекционният разтвор Induject трябва да се използва непосредствено след отваряне на ампулата.