LETROMINA (LETROZOLE) – ALPHA PHARMA

66.00 лв.

Letromina (Letrozole) на Alpha Pharma нестероиден препарат разработен за борба с рака на гърдата. Основно се използва като част от агресивна терапия за борба с рака на гърдата при жени в менопауза, когато други лечения не са дали резултат. В момента това е най-успешният продукт на пазара, като по структура и действие наподобява Arimidex. Освен в борбата с рака Letromina (Letrozole) представлява голям интерес и за бодибилдър и спортисти. Доказано е, че намалява нивата на естроген до 98%. Това очевидно представлява голям интерес за хора, които се борят със страничните ефекти от завишени нива на естрогени като задържане на вода, гинекомастия и акне. Letromina е най-доброто, което може да си купите дори и за много трудни стероидни цикли. Ако целите суха и релефна мускулатура Letromina (Letrozole) е продуктът за вас.

Разфасовка: 30 таблетки / 2.5 mg
Производител: ALPHA PHARMA

Изчерпан

Категории: ,

Описание

Как действа и как да употребяваме LETROMINA (LETROZOLE)

Letromina (Letrozole) е нестероиден инхибитор на ензима естроген синтетаза, за който е доказано, че намалява количеството на естрогена в организма с до 98%. Letromina е по-силен от Arimidex и се задържа по-дълго в тялото, но отнема време докато започне да има ефект. Letrozole трябва да се приема поне 60 дни, за да се постигне баланс в кръвната плазма. Препоръчителната доза е от 2,5 до 5 мг на ден. Може да се използва и след тежки стероидни цикли, като увеличава синтеза на хормоните LH и FSH, които от своя страна стимулират тестисите да произвеждат повече тестостерон.

С какво да съчетаем LETROMINA (LETROZOLE)

Letromina (Letrozole) се съчетава добре с всички стероидни препарати, които повишават нивата на естроген, и не само.

Странични ефекти

При неправилен прием и дозиране, може да се наблюдават следните нежелани ефекти: Замайване, умора, горещи вълни, болки в мускулите и ставите, намалено либидо.
При продължителна употреба може да се наблюдават завишени нива на HDL холестерола, отслабване на имунната система и остеопороза.