Mastebolin (Мастерон) Alpha pharma

89.99 лв.

Mastebolin е инжекционен Мастерон на Алфа Фарма. Мастеболин е качествен и добър анаболен стероид който дава много сила, покачва чиста мускулна маса, подпомага горенето на мазнини и придава релеф и венозност на мускулите.

Опаковка: 10 ампули по 1мл (100мг/1мл),
Производител: ALPHA PHARMA

Изчерпан

Категории: ,

Описание

Mastebolin е търговско име на инжекционния анаболен стероид Мастерон с активно вещество Дростанолон пропионат. Формата на препарата е бърза, което обуславя и неговото действие. Мастерон е един от ‘екзотичните’ анаболи. Ефекта и действието на Мастерона са сходни с тези на Винстрол, но с тази разлика че мастерон не изсушава толкова ставите. За да оцените свойствата на мастерона, трябва да сте с нисък процент подкожни мазнини. Тогава той показва силата си да изкарва вените, втвърдява мускулите и ги прави пълни и плътни. Това е причината инжекционният мастерон да се вкарва в последната фаза от цикъла за релеф, преди състезания по фитне или бодибилдинг.

Mastebolin (Мастерон / дростанолон пропионат) действие, ефект и описание:

Активно вещество: Drostanolone Propionate (Дростанолон пропионат)
Полуживот: 3 дни

Време на засичане в тялото: Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят че Мастерон (Дростанолон пропионат) може да бъде открит и засечен в тялото до 3 седмици след последната инжекция.

Ароматизация: Не. Мастерон не ароматизира и не се преобразува в естроген дори по-високи дози.

Водна задръжка: Не задържа вода в тъканите.

Ефект и действие: Мастерон има силни анаболни и леки андрогенни свойства. Анаболните качества на препарата го поставят в групата на умерено мощните стероиди, но мастерона се е доказал като средство за солидно увеличаване на мускулна маса и сила, съпроводено от намаляване на подкожните мазнини с минимални странични ефекти. Ефекта от приема на Мастерон (Дростанолон пропионат) е покачване на чиста мускулна маса и подобряване на релефа – има свойството да намалява мазнините, мускулите стават плътни и твърди а вените прозират. Дростанолон пропионат има силно анаболно и ниско андрогенно действие. Това го прави добър стероид в предсъстезателните стероидни цикли. В период на тежка диета, мастерон успява да запази мускулната тъкан и подпомага горенето на мазнини.
подробно за ефект и действие на МАСТЕРОН

Приложение: Мастерон е предпочитан анаболен стероид от много силови и лекоатлети, където силата и бързината са от първостепенно значение. Освен тези положителни свойства, факта че мастерон се чисти от тялото много бързо позволява на редица състезатели да не бъдат заловени в употреба на допинг. С мастерон са паднали не един или два световни рекорда.

Комбиниране с други анаболни стероиди: В цикъл за релеф Мастерон работи успешно в комбинация с Анавар, Параболан или Примоболан. В цикъл за качване на маса, добра комбинация би била Мастерон с Тестостерон. Резултата от подобно комбиниране е фрапиращ.