Masterbol 150mg (Мастерон) Shree Venkatesh

59.00 лв.

Masterbol на Shree Venkatesh, познат като МАСТЕРОН, е анаболен стероид използван от фитнес и културизъм трениращи. Мастербол на Шри Венкатеш е с активна съставка Drostanolone Propionate. Masterbol увеличава синтеза на протеини, увеличава чисто мускулната маса и подобрява релефа на мускулите.

Производител: Shree Venkatesh, Индия
Опаковка: 1 ампула по 1мл. (150мг/1мл.)

Категории: ,

Описание

Мастерон (Masteron) е име на анаболният стероид Дростанолон, който съществува в инжекционна и орална форма. Съединението притежава умерено анаболно действие и слаб андрогенен ефект. Появява се на бял свят през 1959, когато излиза информация и описание за веществото. Мастерон е известен като безопасен и ефективен анаболен препарат за подобряване на физическите възможности, увеличавайки чисто мускулната маса и силата, без да се покачва драстично теглото.
Ефект и действие
Мастерон не работи като силните андрогени. С приема му не могат да се наблюдават бързи промени в теглото. Като дериват на дихидротестостерон, Дростанолон не може да ароматизира, дори се наблюдава лека анти-естрогенна активност. Мастерон има меко адрогенно действие и силен анаболен ефект. Затова той изгражда качествена мускулна маса и повишава силата, съпроводено с намаляване на мазнини, без да задържа вода и да причинява подпухване. Държи мускулатурата суха и напомпана. За целта на културизма, ефекта и резултатите от приема му са най-видими когато подкожната мазнина е по-малко. Тогава дростанолон показва на какво е способен. Мускулите са напомпани, с добър релеф, дълбоко очертани и набраздени, а вените прозират. Това е причината състезаващите се бодибилдери да използват Мастерон в крайният цикъл за релеф преди състезания.
Masteron е предпочитан не само сред фитнес и бодибилдинг трениращите мъже и жени. Той е масово разпространен и в други спортни дисциплини, където се изисква сила, бързина и издръжливост без значителни промени в телесните килограми. Другото нещо е, че Дростенолон е активен доста по-малко време и не може да бъде засечен при допинг проби след 3-тата седмица.