Mastoral (Мастерон таблетки) Alpha Pharma

129.00 лв.

Mastoral на Алфа Фарма е Мастерон на таблетки за орален прием на добра цена. Мастерона е добър анаболен стероид за чиста мускулна маса и добре очертани, релефни мускули.

Опаковка: кутия с 50 таблетки (10мг/1таб)
Производител: Alpha pharma

Изчерпан

Категории: ,

Описание

Обща информация за Масторал/Метилдростанолон:

Mасторал е търговско наименование на анаболния стероид метилдростанолон. По структура Метилдростанолон е близко производно на Мастерон (Drostanolone propionate). Единствената разлика е добавената С-17 алфа метилова група, която прави този стероид с висока орална биопригодност. Може да го разгледаме и като таблетна версия на един много търсен инжекционен стероид като Мастерон.

Действие: В много случаи 17-алфа-алкилирането променя значително общата характеристика на стероида като наприемер при Болденон и Метан или при Тестостерон и Метилтестостерон. Но не е това случаят при Масторал. И Метилдростанолонът, и неговият родственик Дростанолон, не ароматизират, така че няма разлика в естрогенноста на тези два стероида. И не водят до странични естрогенни ефекти. Освен това и двата препарата поддържат много благоприятно анаболно-андрогенно съотношение. Поради ди-метилиране, Methlydrostanolone е значително по-устойчивo съединение като по този начин силата на 1мг е повече то други стероиди.

Дозировка: Потребителите на Масторал трябва да очакват екстремно повишаване на силата и на теглото в относително малък период 2- 4 седмици. Покачване с 8 до 10 кг. за 4 седмици няма да е учудващо с това невероятно мощно съединение. Приема се по пирамидална схема като Стромба. Въпреки че подкожното количество вода е минимално, препаратът води до задържане на вода в мускулната тъкан. Това се дължи на инхибиране на 11b-хидроксилаза и натрупването на минералкортикостероиди, които насърчават задържането на сол и вода в мускулите. Най-очевидните физически ефекти ще са: подобрено кръвоснабдяване, агресивно мускулно нарастване и мазна кожа.
Важно да се знаете, че този препарат се сработва добре с повечето стероиди, но никога не трябва да се комбинира с друг 17-алфа-алкилен препарат!

Странично действие: Масторал е потенциално по-токсичен за черния дроб от други единични метилови 17-aлфа алкилни орални препарати. Непосредствени признаци на нарушена чернодробна функция включва намаляване на апетита и обща слабост, които могат да бъдат придружени от пожълтяване на очите (жълтеница), сърбеж и прекомерно тъмна урина. Ако тези ефекти се забелязват, трябва да преустановите приема на Масторал незабавно. Препоръчително е по време и след стероиден цикъл с препарата да се ползват чернодробни протектори.