MESTEROLONE 100 ТАБЛ. Х 20 МГ.

70.00 лв.

Proviron се приема при недостиг на мъжкия полов хормон Тестостерон, той е синтетичен антиестроеген с относително слаби анаболни качества. Атлетите го приемат в края на стероидния цикъл, мочно поради тази причина и да могат да повишат нивото на тестостерона си.

Категории: ,

Описание

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА:

Proviron се приема при недостиг на мъжкия полов хормон Тестостерон. Tой е синтетичен антиестроеген с относително слаби анаболни качества. Атлетите го приемат в края на стероидния цикъл. Точно поради тази причина и да могат да повишат нивото на тестостерона си. За съжаление това е погрешно, защото Местеролонът, който е активното вещество, не стикулира собственото производство на хормони след стероиден цикъл.Може да се използва за увеличаване на спермогенезата само по време на самия цикъл, но ефектът е все пак незначителен.

ДЕЙСТВИЕ НА ПРОВИРОН:

Провирон напълно спира ароматизацията на стероидите. Мастеролонът спира водната задръжка, както е предотвратява възможността за поява на гинекомастия. Дории и след спиране на стероидния цикъл Провиронът пречи на появата на гинекомастия. Провирон притежава предимството, че увеличава потенциала на собствения тестостерон и за това е силно предпочитан от атлети и културисти. Около 97-98% от тестостерона в тялото е бездействащ, защото е свързан с албумин и глобулин, но когато навлезе Провирон в организма се присъединява към тези белтъци и по-голямата част от този тестостерон става свободен. Предписва се за увеличаване на менталния и физически капацитет на мъже в зряла възрат и за лечение на дефицит на тестостерон.