Methabolon Rapid (Метандиенон) Pharm-tec

27.00 лв.

Methabolon Rapid е Метан от Pharm tec на достъпна цена. Това е мощен анаболен стероид с активна съставка Метандиенон. Метаболон Рапид е с по-бързо действие и затова трябва да се приема по 2-а пъти дневно.

Опаковка:
50 таблетки (10мг/1таб)                                                                           Производител:
Pharm tec

Категории: ,

Описание

Метаболон Рапид на Фарм-тек е търговско име на Метандиенон, анаболен стероид известен по фитнес залите като Метан. Тази версия Methabolon е с бързо действие и кратък полуживот, което налага приема да е поне 2-а пъти дневно на равни интервали.

Methabolon Rapid е качествен, силен и бързодействащ метан. Подобно на другите анаболи съдържащи метандиенон, и тук се наблюдава бързо покачване на обемите. Свойството на препарата да повишава белтъчния синтез и увеличаването на азота, води до голямо увеличаване на мускулната маса и сила за кратко време. Съединението задържа вода и е склонно да ароматизира в естроген. Затова при високи дози трябва да се разполага с антиестрогени.

Метаболон Рапид е стероид за натрупване на обем, мускулна маса и сила. Приложението му с цел придаване на очертания и релеф не е удачно. Дозата с този препарат варира от 30 до 50+мг, като трябва да се знае, че Метандиенон е 17-алфа алкиден и може да е токсичен за черния дроб. Употребата над 5 седмици е безсмислена, понеже метан бързо насища стероидните рецептори и действието му отслабва или напълно спира.

Methabolon Rapid е много пластичен анабол и може да се комбинира с доста различни стероиди. Разбира се най-добрата и успешна комбинация за покачване на мускулна маса и сила е Метан + Дека дураболин + Тестостерон. Тези които са по-чувствителни към страничните ефекти от анаболите, може да успешно да съчетаят Метандиенон с Примоболан.