Methanabol tablets British Dragon 100 tabs (Methandienone,Dianabol) 10mg/tab

47.00 лв.

Dianabol на със сигурност една от най-популярните устно стероид винаги, страхотен печалби по време на първата седмица е нищо нереален!
Methandienone е дериват на тестостерона, което показва силен анаболен и умерено андрогенен свойства. Това съединение е първи път на разположение през 1960 г., и то бързо се превръща в най-неблагоприятно положение и широко използван анаболен стероид във всички форми на лека атлетика. Това е вероятно, поради факта, че той е лесен за употреба и изключително ефективна.

100 таблетки
10 мг/бр.

Изчерпан

Категории: ,

Описание

Подобно на тестостерон и Anadrol 50, Methandienone (други известни като Dianabol) е мощен стероиди, но и тази, която води до забележима странични ефекти. За начало methandienone е доста естрогенни. Гинекомастията е често проблем по време на лечението и може да се представи доста рано в цикъл (особено при по-високи дози се използват). В същото време вода задържане може да стане ясно изразен проблем, което води до значителна загуба на мускулна дефинициякато и двете подкожната вода и мазнини строя. Чувствителните лица може да искате да запазите естроген под контрол с добавянето на анти-естроген, като Нолвадекс и/или Proviron. По-силни наркотици Arimidex, Femara или Aromasin (antiaromatase) ще бъде по-добър избор, ако има такива.