NANDROLONE DECANOATE Дека (10Х200MG) PHARM-TEC

88.00 лв.

Нандролон деканоат на високотехнологичната компания Фармтек или просто Дека представлява инжекционен разтвор на маслена основа за интрамускулно приложение. 1 ампула съдържа 200мг. нандролон. Комбинацията между Нандролон деканоат, Тестостерон депо и Дианабол се използва още от началото на стимулирането и се смята и днес за класика.
Производител: Pharm-tec, India
Опаковка: 10 ампули (200mg./1 амп.)

Категории: ,

Описание

Ампулите Нандролон Деканоат на маслена основа за интрамускулно приложение са продукт от най-ново поколение, създаден за нуждите на съвременните атлети от високотехнологичната биоинженерингова компания Фармтек. Този продукт може да бъде проверен с код за автентичност на официалния сайт на фирмата-производител Pharm-tec.
Нандролон или просто Дека е много добър анаболен стероид за качване на мускулна маса и увеличаване на силата. В Австрия и Швейцария е познат под търговското име Дека Дураболин и се счита в последно време за един от най-успешните медикаменти за противодействие на физическото отслабване и немощ при болни от СПИН или много възрастни хора. Съотношението на Тестостерона към Нандролона е 50:1 в тялото на средния мъж. Тъй като Нандролонът обаче има значително по-висока активност от тестостерона и подпомага ефективно метаболизма в полза на анаболния резултат без да засяга сериозно черния дроб, остава от голям интерес като допинг средство.
Действието му се развива постепенно до 3 дни, достига максимума си на действие на седмия ден и продължава около 3 седмици. Основните предимства на Деката, заради които и до днес се използва в спорта, са два. Първият е, че действа на повечето хора независимо от пола, възрастта и теглото. Вторият и много важен е, че не е опасен за черния дроб, т.е. не е хепатоксичен.