Nandrolone Decanoate

5.90 лв.

Deca-Durabolin (Norma Hellas) е инжекционен анаболен стероид с активна съставка нандролонов деканоат. Известен е също като Гръцка Дека и Синя Дека.

Гръцката синя дека проявява силен анаболен ефект и слаби андрогенни свойства. Това го прави отличен препарат за покачване на мускулната маса и увеличаване на силата. Основните плюсове, заради който Деката е толкова популярен стероид, са два: Първият е, че действа на повечето хора независимо от пола, възрастта и теглото, а вторият, много важен, че не е опасен за черния дроб.

Изчерпан

Категории: ,

Описание

Често се употребява за мускулна маса, релеф или заедно – от ентусиасти/любители и напреднали.

Norma Hellas Deca-Durabolin (Нандролонов деканоат) се среща с много търговски имена, широко разпространен е. Может да се срещне с имена като Дека, Дураболин, Дураболин, Ретаболил, Норма Дека, Дурабол, Нандролон, Decaplex, Nandrobolin, Nandrobol, Decabol 250, Decabol  и др.

Произведен е за първи път през 1959 година от Organon. Активната му съставка е нандролон деканоат. Първоначалното му предлагане е в ампули от 1 мл със съдържание на 50 мг от генеричната съставка. Днес най-широко предлагане има 2 мл. шишенце с активна субстанция 200 мг, а все по-често се появява и в 10 мл разфасовки (такъв продукт в Sportnihrani.com е Decaplex 300 на фирма Axiolabs).

Днес на пазара има над 20 вида лекарства, който съдържат тази съставка. Повечето от тях не съдържат истинското количество нандролон деканоат, описано на етикета. Купувайки стероиди, трябва да бъдете сигурен в източника, от който поръчвате, защото има голяма вероятност да попаднете на неоригинален продукт.