NandroRapid (Нандролон фенилпропионат)

102.00 лв.

NandroRapid на Алфа Фарма съдържа Нандролон фенилпропионат. Това е бързо действаща форма на Дека дураболин. нандрорапид има бърз ефект и действа за няколко дни.

Опаковка: 10 ампули по 1мл (100мг/1мл)
Производител: Alpha pharma

Категории: ,

Описание

NandroRapid е търговко име на анаболния стероид Нандролон. За разлика от познатия ни Дека дураболин, в този препарат е добавен друг естер – фенилпропионат, който прави деката с доста по-бързо действие. Основната разликата между обикновенната Дека и Нандрорапид е скоростта, с която нандролона се освобождава в кръвта. Нандролон фенилпропионат е известен още и под името Нероболил, който заедно с Ретабулил, бяха единствените форми на дека дураболин /бърза и бавна/, които можеха да се намерят преди време.

NandroRapid има следните характеристики:

Активно вещество:
Nandrolone phenylpropionate (Нандролон фенилпропионат)

Полуживот: 24 часа
Време на засичане в тялото:
Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят че Нандролон фенилпропионат може да бъде открит и засечен в тялото до 12 месеца след последната инжекция.

Ароматизация:
Нандролон фенилпропионат може да ароматизира в по-високи дози.

Водна задръжка:
Слаба.

Ефект и действие:
Нандролон фенилпропионат притежава силно анаболно и слабо андрогенно действие. Ефектно повишава чистата мускулна маса и силата.

Приложение:
Дълги години в медицината това вещество бе изписвано като медикамент за лечение на рак на гърдата, остеопороза, язва, тежки изгаряния и загуба на тегло, в следствие на продължително боледуване и др.

В културизма нандролон фенилпропионат е един от най-безопасните нетоксични анаболни стероиди, който повишават силата и чистата мускулна маса без да дава сериозни естрогенни и андрогенни странични ефекти.