Nove Pharm OXATAB (анавар)

100.00 лв.

Nove Pharm OXATAB

  • Производител: NOVE PHARM
  • Разфасовка: 100×10 мг.
Категории: ,

Описание

 

Nove Pharm OXATAB

Обща информация за Nove Pharm OXATAB/Оксандролон:

Този високотехнологичен продукт на иновативната биоинженерингова компания Nove Pharm е доказано най-добрият Анавар на пазара в момента, който можем да предложим и препоръчаме. Този Анавар с бързо действие може да бъде проверен с код за автентичност на официалния сайт на фирмата-производител Nove Pharm.

 

Действие: Освен че е с доказана концентрация на веществото Оксандролон, Анаварът се слави като един от най-безвредните синтетични анаболни препарати тъй като той не ароматизира, не се превръща в естроген и не причинява гинекомастия. Заради свойството си да подтиска глада, Оксаболонът има и положителен, макар и не пряк ефект върху изгарянето на мазнини.

 

Стероидни схеми и дозировка: Оксаболон рапид може да се използва както самостоятелно, така и в комбинация с други стероиди. Негово значително предимство е, че той е в състояние да покачи мускулната сила без да е необходимо да се повишава теглото. Този медикамент подпомага протеиновия синтез като в същото време осигурява силен прилив на енергия. Поради тези си качества Oxabolon е предпочитан от много атлети в период на изчистване или в последните два месеца преди състезание. Тогава е препоръчително да се комбинира с воден разтвор на Винстрол като например Станоболон Генотропин 36 iu

 

Препоръчителен прием: Стандартната дозировка на Oxabolon rapid е 2-3 пъти дневно по 1 таблетка, но билдърите вземат до 1 мг. на килограм тегло. Важно е да се знае, че този препарат се абсорбира по-добре, когато се взема веднага след ядене и макар да е слабо токсичен, той не бива да се приема за повече от няколко последователни месеца.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, viber или формата за контакти.