Oxabolon Rapid (Анавар) Pharm-tec

82.00 лв.

Oxabolon rapid (Оксаболон рапид) на Pharm tec е качествен Анавар с добра цена. Един от меките анаболни стеориди, който не проявява странични ефекти. Препарат подходящ за прием от жени и мъже с цел подобряване релефа и намаляване на мазнините.

Производител: Pharm tec   Опаковка: 50 таблетки (10мг/1таб)

Категории: ,

Описание

Oxabolon rapid на Фарм-тек е търговско име на Анавар, анаболен стероид с активна съставка Оксандролон. За разлика от версията депо, която може да се приема по веднъж на ден, Оксаболон рапид е по-бързо действащ Анавар и трябва да се пие поне по два пъти дневно, сутрин и привечер.

Оксаболон Рапид като всеки Анавар има силно анаболно действие с минимални андрогенни свойства. Ефекта който може да се наблюдава с прием на Oxabolon Rapid няма да е драстично нарастване на размерите. Той е меко съединение, без странични ефекти, изграждащо качествена мускулна маса, увеличава силата и притежава свойството да потиска глада и да подпомага намаляването на мазнини. Това са причините Анавар да е сред най предпочитаните анаболни стероиди сред фитнес трениращите жени и мъже, които бягат от страничните ефекти на силните анаболи, но искат добре очертани мускули, без значение от размерите и високата цена.

Анаварът на Pharm-tec, Оксаболон Рапид, се приема предимно за чиста мускулна маса и намаляване на подкожните мазнини, подобрявайки релефа. Съединението често се комбинира с други анаболни стероиди в цикъл за постигане на по-мощен ефект. В зависимост от желаните резултати, може да се съчетава с умерени андрогени като Винстрол и Примоболан, търсейки перфектен релеф и сепарация. Употребата на Анавар с тежки анаболни стероиди, като Тестостерон в цикъл за маса и сила, се използва предимно от силовите атлети, които търсят повече груба сила, която ще им даде подобна комбинация.