Oxabolon Rapid (Анавар)

85.00 лв.

Oxabolon Rapid (Анавар)

  • Производител: Pharm-tec, India
  • Опаковка: 50 таблетки x 10мг.
  • Фармацевтично наименование: Oxandrolone
Категории: ,

Описание

Обща информация за Оксаболон рапид/Оксандролон:

Този високотехнологичен продукт на иновативната биоинженерингова компания Pharm-tec е доказано най-добрият Анавар на пазара в момента, който можем да предложим и препоръчаме. Този Анавар с бързо действие може да бъде проверен с код за автентичност на официалния сайт на фирмата-производител Pharm-tec.

 

Действие: Освен че е с доказана концентрация на веществото Оксандролон, Анаварът се слави като един от най-безвредните синтетични анаболни препарати тъй като той не ароматизира, не се превръща в естроген и не причинява гинекомастия. Заради свойството си да подтиска глада, Оксаболонът има и положителен, макар и не пряк ефект върху изгарянето на мазнини.

 

Стероидни схеми и дозировка: Оксаболон рапид може да се използва както самостоятелно, така и в комбинация с други стероиди. Негово значително предимство е, че той е в състояние да покачи мускулната сила без да е необходимо да се повишава теглото. Този медикамент подпомага протеиновия синтез като в същото време осигурява силен прилив на енергия. Поради тези си качества Oxabolon е предпочитан от много атлети в период на изчистване или в последните два месеца преди състезание. Тогава е препоръчително да се комбинира с воден разтвор на Винстрол като например STROMBA (pharm-tec.) или STROMBA За същата цел се съчетава оптимално с  както и с растежен хормон като GENOTROPIN 36 IU. или  на Pfizer.

В цикли за покачване на мускулна маса е препоръчително Оксаболонът да се комбинира със силни андрогени като Тестостерона.